Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom na ko internetsku stranicu BRZE POZAJMICE možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana.

Isplata za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznicu i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega ćemo brzo provjeriti Vašu kreditnu sposobnosti te Vam SMS porukom javiti je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima smo poznati kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite našu korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

 700 tisuća klijenata svakodnevno posluje s Ferratum grupom

Mi smo prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada smo prisutni u 16 zemalja. Svakodnevno smo na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavamo više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

Tvrtka je uvijek u potrazi za novim mogućnostima rasta u svim zemljama u kojima posluje. Naša je vizija postati vodećom svjetskom tvrtkom za mikrokreditiranje do 2014. godine. Za to imamo jasnu viziju te predanost cilju, kao i izdržljive te profesionalne zaposlenike. Klijentima želimo pružiti jednostavnu, stručnu i sigurnu uslugu te, na obostrano zadovoljstvo i poštujući njihovu privatnost, zadovoljiti njihove financijske potrebe.

U našim se svakodnevnim postupcima, kao i u uspješnom odnosu s kupcima i partnerima, vodimo sloganom 'više od novca', što je i bit našeg poslovanja. Važno je naglasiti da su transparentnost i etičnost imperativ našeg poslovanja, u svim zemljama u kojima poslujemo, te da se prema našim korisnicima uvijek odnosimo pravedno i s poštovanjem.

Sve gore navedeno jednako nam je bitno i u poslovanju u Hrvatskoj, pa smo sigurni da ćemo i ovdje pridobiti povjerenje postojećih i budućih korisnika.

Izvor: Ferratum d.o.o. HR

 

Aktualno

 • Država opet masovno zapošljava! Država opet masovno zapošljava!

  Natječaj je raspisan 30. studenog.

 • IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond

  U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

 • Zgrabi posao prije blagdana! Zgrabi posao prije blagdana!

  Traže se pravnici, financijaši, programeri i brojni drugi stručnjaci.

 • Vlada će povećati porodiljne naknade! Vlada će povećati porodiljne naknade!

  Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić potvrdila je kako će se dogodine porodiljne naknade za zaposlene znatno povećati u odnosu na sadašnje.

 • Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal

  Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo na više od 5.100 zaposlenika.

 • Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

  Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje