Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

13.10.2011.

Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom na ko internetsku stranicu BRZE POZAJMICE možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana.

Isplata za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznicu i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega ćemo brzo provjeriti Vašu kreditnu sposobnosti te Vam SMS porukom javiti je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima smo poznati kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite našu korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

 700 tisuća klijenata svakodnevno posluje s Ferratum grupom

Mi smo prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada smo prisutni u 16 zemalja. Svakodnevno smo na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavamo više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

Tvrtka je uvijek u potrazi za novim mogućnostima rasta u svim zemljama u kojima posluje. Naša je vizija postati vodećom svjetskom tvrtkom za mikrokreditiranje do 2014. godine. Za to imamo jasnu viziju te predanost cilju, kao i izdržljive te profesionalne zaposlenike. Klijentima želimo pružiti jednostavnu, stručnu i sigurnu uslugu te, na obostrano zadovoljstvo i poštujući njihovu privatnost, zadovoljiti njihove financijske potrebe.

U našim se svakodnevnim postupcima, kao i u uspješnom odnosu s kupcima i partnerima, vodimo sloganom 'više od novca', što je i bit našeg poslovanja. Važno je naglasiti da su transparentnost i etičnost imperativ našeg poslovanja, u svim zemljama u kojima poslujemo, te da se prema našim korisnicima uvijek odnosimo pravedno i s poštovanjem.

Sve gore navedeno jednako nam je bitno i u poslovanju u Hrvatskoj, pa smo sigurni da ćemo i ovdje pridobiti povjerenje postojećih i budućih korisnika.

Izvor: Ferratum d.o.o. HR

 

Aktualno

 • Gdje je nestalo 60.000 radnika? Gdje je nestalo 60.000 radnika?

  Više od 60.000 ljudi u posljednjih godinu dana nestalo je s popisa aktivnih osoba, odnosno onih koji rade ili traže posao.

 • Opraštat će se i porezni dugovi do 25.000 kuna Opraštat će se i porezni dugovi do 25.000 kuna

  Vlada će danas odlučiti da se uključuju građani koji su blokirani jer za poslovne neuspjehe odgovaraju svojom imovinom.

 • Istraživanje: Većina Hrvata podupire rezove u proračunu Istraživanje: Većina Hrvata podupire rezove u proračunu

  Velika većina građana, njih 80 posto, podupire smanjenje deficita, pri čemu se samo njih 23 posto protivi smanjenju broja općina i gradova, a 29 posto smanjenju broja zaposlenih u državnoj upravi, kao mjeri smanjenja proračunskih rashoda.

 • 56% ispitanika vjeruje da put do posla ide preko kvalitetnog životopisa 56% ispitanika vjeruje da put do posla ide preko kvalitetnog životopisa

  Životopis, molba i preporuka dokumenti su na koje se najviše oslanjamo u potrazi za poslom. I dok jedni najviše pažnje pridaju dotjerivanju životopisa, drugi smatraju da poslodavca najlakše mogu 'osvojiti' pomoću molbe. Portal MojPosao istražio je u anketi provedenoj na više od 600 ispitanika na koji se dokument posloprimci najviše oslanjaju u potrazi za poslom.

 • Posao animatora u Hrvatskoj sve popularniji Posao animatora u Hrvatskoj sve popularniji

  Tvrtka Carpe Diem, s 250 zaposlenih sezonskih animatora najveća animacijska kuća u nas, iznajmljuje ih domaćim i stranim hotelima.

Potraži odgovor na pitanje: Kolika je plaća?
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje