Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

13.10.2011.

Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom na ko internetsku stranicu BRZE POZAJMICE možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana.

Isplata za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznicu i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega ćemo brzo provjeriti Vašu kreditnu sposobnosti te Vam SMS porukom javiti je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima smo poznati kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite našu korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

 700 tisuća klijenata svakodnevno posluje s Ferratum grupom

Mi smo prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada smo prisutni u 16 zemalja. Svakodnevno smo na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavamo više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

Tvrtka je uvijek u potrazi za novim mogućnostima rasta u svim zemljama u kojima posluje. Naša je vizija postati vodećom svjetskom tvrtkom za mikrokreditiranje do 2014. godine. Za to imamo jasnu viziju te predanost cilju, kao i izdržljive te profesionalne zaposlenike. Klijentima želimo pružiti jednostavnu, stručnu i sigurnu uslugu te, na obostrano zadovoljstvo i poštujući njihovu privatnost, zadovoljiti njihove financijske potrebe.

U našim se svakodnevnim postupcima, kao i u uspješnom odnosu s kupcima i partnerima, vodimo sloganom 'više od novca', što je i bit našeg poslovanja. Važno je naglasiti da su transparentnost i etičnost imperativ našeg poslovanja, u svim zemljama u kojima poslujemo, te da se prema našim korisnicima uvijek odnosimo pravedno i s poštovanjem.

Sve gore navedeno jednako nam je bitno i u poslovanju u Hrvatskoj, pa smo sigurni da ćemo i ovdje pridobiti povjerenje postojećih i budućih korisnika.

Izvor: Ferratum d.o.o. HR

 

Aktualno

Preko 40.000 ljudi je saznalo koliko bi bili plaćeni. Zanima te plaća za određeni posao?
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje