Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

13.10.2011.

Ako hitno trebate samo nekoliko stotina kuna, pozajmite ih u ekspresnom roku od Ferratum Grupe, prva tvrtke koja je započela mobilno kreditiranje u Europi. Danas posluju s više od 700 tisuća klijenata.

Odobrenje pozajmice u roku od 15 minuta

Ferratum Grupa pruža uslugu mikrokreditiranja i vezanih proizvoda punoljetnim te kreditno sposobnim klijentima. Jednostavnom prijavom na ko internetsku stranicu BRZE POZAJMICE možete zatražiti mikro zajam u iznosu od 400, 700, 1000 ili 1400 kuna na 15 ili 30 dana.

Isplata za 15 minuta nakon provjere kreditne sposobnosti

Potrebno je dostaviti kopiju osobne iskaznicu i zadnjeg bankovnog izvatka (prometa po računu) e- mailom ili faksom nakon čega ćemo brzo provjeriti Vašu kreditnu sposobnosti te Vam SMS porukom javiti je li zajam odobren. Ako je dokumentacija ispravna i pravovremena, isplata će se izvršiti u roku od 15 minuta.

Zahvaljujući pouzdanoj i brzoj usluzi te predanosti etičkom poslovanju, među korisnicima smo poznati kao najveća institucija za mikrokreditiranje u Europi te kao vodeća tvrtka za takav tip kreditiranja.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, nazovite našu korisničku službu na besplatan broj 0800 15 15, radnim danom od 9 do 18 sati.

 700 tisuća klijenata svakodnevno posluje s Ferratum grupom

Mi smo prva tvrtka koja je 2005. godine, na tržištu diljem Europe, započela mobilno mikrokreditiranje, a sada smo prisutni u 16 zemalja. Svakodnevno smo na raspolaganju više od 700.000 klijenata te zapošljavamo više od 135 profesionalaca diljem svijeta.

Tvrtka je uvijek u potrazi za novim mogućnostima rasta u svim zemljama u kojima posluje. Naša je vizija postati vodećom svjetskom tvrtkom za mikrokreditiranje do 2014. godine. Za to imamo jasnu viziju te predanost cilju, kao i izdržljive te profesionalne zaposlenike. Klijentima želimo pružiti jednostavnu, stručnu i sigurnu uslugu te, na obostrano zadovoljstvo i poštujući njihovu privatnost, zadovoljiti njihove financijske potrebe.

U našim se svakodnevnim postupcima, kao i u uspješnom odnosu s kupcima i partnerima, vodimo sloganom 'više od novca', što je i bit našeg poslovanja. Važno je naglasiti da su transparentnost i etičnost imperativ našeg poslovanja, u svim zemljama u kojima poslujemo, te da se prema našim korisnicima uvijek odnosimo pravedno i s poštovanjem.

Sve gore navedeno jednako nam je bitno i u poslovanju u Hrvatskoj, pa smo sigurni da ćemo i ovdje pridobiti povjerenje postojećih i budućih korisnika.

Izvor: Ferratum d.o.o. HR

 

Aktualno

 • Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti

  Govoreći o promjenama u oporezivanju dohotka, u okviru okruglog stola 'Kako pobuditi rast hrvatskog gospodarstva', ministar financija Boris Lalovac najavio je mogućnost ukidanja najviše stope poreza na dohodak od 40 posto.

 • Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec

  Trenutačno građani duguju ukupno 127 milijardi kuna kredita, a u protekloj su godini dana podignuli gotovo milijardu kuna gotovinskih kredita ili točno 990,6 milijuna na koje otpada 30 posto svih njihovih kredita, piše Slobodna Dalmacija.

 • Vlada ukida poticaje za stambenu štednju Vlada ukida poticaje za stambenu štednju

  Za poticanje stambene štednje godišnje se iz proračuna isplaćuje oko 200 milijuna kuna, a sredstva se nenamjenski koriste, upozoravaju iz Vlade, piše Novi list.

 • Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima

  Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić izjavila je da su na današnjem sastanku predstavnici banaka i teleoperatera izrazili spremnost na otpis duga najugroženijim građanima - korisnicima socijalnih naknada i umirovljenicima s najnižim mirovinama kojima ukupni dug nije veći od 10.000 kuna.

 • MAC stiže u Hrvatsku, već se traže zaposlenici! MAC stiže u Hrvatsku, već se traže zaposlenici!

  Orbico Beauty u Zagrebu početkom iduće godine otvara prvu hrvatsku trgovinu MAC-a - već se traže Makeup Artist (m/ž) i Retail Manager (m/ž).

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje