Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

I to se događa: napoznatiji pustolov dobio otkaz

15.03.2012.

Bear Grylls, britanski pustolov i zvijezda show-a “Man vs. Wild” koji se prikazivao u više od 200 zemalja svijeta, dobio je otkaz.

I to se događa: napoznatiji pustolov dobio otkaz

Od 2006. godine 37-godišnji Bear Grylls svjetsku slavu stječe pokazujući gledateljima kako preživjeti u ekstremnim životnim uvjetima, npr. gazeći preko vodenih bujica, prehranjujući se insektima ili spavajući u devinoj strvini.

Ipak, Discovery Channel u utorak je objavio kako prekida suradnju zbog ‘kontinuiranih sporova u ugovoru’. Navodno slavni pustolov nije pronašao zajednički jezik s Discovery-em tijekom dogovaranja nove programske sheme te se odupirao izmjenama koncepta emisije. 

Ipak, Gryllsa koji je već s 23 godine osvojio Mt Everest, otkaz vjerojatno ne brine. Osim što je autor nekoliko knjiga, potisuje i autobiografiju koja je u Velikoj Britaniji već postala bestseller. (M.M.) 

Izvor: Reuters 

Fotografija: The Hollywood Gossip

 

Aktualno

 • Gdje je nestalo 60.000 radnika? Gdje je nestalo 60.000 radnika?

  Više od 60.000 ljudi u posljednjih godinu dana nestalo je s popisa aktivnih osoba, odnosno onih koji rade ili traže posao.

 • Opraštat će se i porezni dugovi do 25.000 kuna Opraštat će se i porezni dugovi do 25.000 kuna

  Vlada će danas odlučiti da se uključuju građani koji su blokirani jer za poslovne neuspjehe odgovaraju svojom imovinom.

 • Istraživanje: Većina Hrvata podupire rezove u proračunu Istraživanje: Većina Hrvata podupire rezove u proračunu

  Velika većina građana, njih 80 posto, podupire smanjenje deficita, pri čemu se samo njih 23 posto protivi smanjenju broja općina i gradova, a 29 posto smanjenju broja zaposlenih u državnoj upravi, kao mjeri smanjenja proračunskih rashoda.

 • 56% ispitanika vjeruje da put do posla ide preko kvalitetnog životopisa 56% ispitanika vjeruje da put do posla ide preko kvalitetnog životopisa

  Životopis, molba i preporuka dokumenti su na koje se najviše oslanjamo u potrazi za poslom. I dok jedni najviše pažnje pridaju dotjerivanju životopisa, drugi smatraju da poslodavca najlakše mogu 'osvojiti' pomoću molbe. Portal MojPosao istražio je u anketi provedenoj na više od 600 ispitanika na koji se dokument posloprimci najviše oslanjaju u potrazi za poslom.

 • Posao animatora u Hrvatskoj sve popularniji Posao animatora u Hrvatskoj sve popularniji

  Tvrtka Carpe Diem, s 250 zaposlenih sezonskih animatora najveća animacijska kuća u nas, iznajmljuje ih domaćim i stranim hotelima.

Mislite da ste plaćeni premalo? Provjerite prosjek za svoje zanimanje!
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje