Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

I to se događa: napoznatiji pustolov dobio otkaz

15.03.2012.

Bear Grylls, britanski pustolov i zvijezda show-a “Man vs. Wild” koji se prikazivao u više od 200 zemalja svijeta, dobio je otkaz.

I to se događa: napoznatiji pustolov dobio otkaz

Od 2006. godine 37-godišnji Bear Grylls svjetsku slavu stječe pokazujući gledateljima kako preživjeti u ekstremnim životnim uvjetima, npr. gazeći preko vodenih bujica, prehranjujući se insektima ili spavajući u devinoj strvini.

Ipak, Discovery Channel u utorak je objavio kako prekida suradnju zbog ‘kontinuiranih sporova u ugovoru’. Navodno slavni pustolov nije pronašao zajednički jezik s Discovery-em tijekom dogovaranja nove programske sheme te se odupirao izmjenama koncepta emisije. 

Ipak, Gryllsa koji je već s 23 godine osvojio Mt Everest, otkaz vjerojatno ne brine. Osim što je autor nekoliko knjiga, potisuje i autobiografiju koja je u Velikoj Britaniji već postala bestseller. (M.M.) 

Izvor: Reuters 

Fotografija: The Hollywood Gossip

 

Aktualno

 • Poštivanje zakona jamči povlašteni status? Poštivanje zakona jamči povlašteni status?

  Potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo Branko Grčić rekao je da u Vladi razmišljaju o objavi 'bijele liste' poduzetnika koji redovito ispunjavaju sve obveze prema državi.

 • Grčić: Uvodimo porez na štednju i nekretnine Grčić: Uvodimo porez na štednju i nekretnine

  Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i EU fondova Branko Grčić razjasnio je nesporazum s konferencije za novinare na kojoj je bio i ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić.

 • Kad potrošač ode u stečaj, ostaje bez auta i mobitela Kad potrošač ode u stečaj, ostaje bez auta i mobitela

  Dužniku ostaje samo ono što je potrebno za egzistencijalni minimum, on prestaje biti 'svoj gazda' jer mora dobiti povjerenika, odnosno 'stečajnog upravitelja'.

 • Preko 20.000 plaća u javnom sektoru veće od 10.000 kn Preko 20.000 plaća u javnom sektoru veće od 10.000 kn

  Ministar financija Boris Lalovac gostovao je u HTV-ovu Dnevniku. Osobni bankrot, fiskalizacija i rebalans proračuna neke su od tema o kojima je govorio. Otkrio je i kako preko 20 tisuća zaposlenih u državnom i javnom sektoru prima plaću veću od 10.000 kuna.

 • Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku? Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku?

  Austrija je tradicionalno najveći strani ulagač u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatske narodne banke, izravna ulaganja iz te države u 2012. godini iznosila su 683,6 milijuna eura. No postoji i veći "ulagač" o kojem se ni u javnosti ni u ekonomskim i političkim krugovima ne govori.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje