Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

20.09.2012.

Schwarzkopf Professional u suradnji s partnerskim frizerskim salonima organizirao je 17. i 18.9.2012. humanitarnu akciju za nezaposlene u svojoj ASK Akademiji u Zagrebu pod nazivom „S novom frizurom do novog posla“.

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

U puna dva dana najbolji hrvatski frizeri marljivo su radili kako bi čak 200 ljudi moglo uživati u besplatnom frizerskom makeoveru.

Uz podršku portala Moj Posao, Narodnog radija, Zagrebačke pekarne Klara i Hotela Antunović ovo događanje pokazalo se kao pun pogodak, a to bi moglo rezultirati idejom da Schwarzkopf Professional ponovi akciju i s vremenom je učini tradicionalnom.

Najveći doprinos dali su frizerski saloni iz cijele Hrvatske čiji su frizeri svoje veliko iskustvo i znanje dali na raspolaganje.

Iz Zagreba su sudjelovali A Style, Long&Short, Nicole-Nicole, Sasha, She, Sch&schke, Stella, Trilab i Wox, iz Karlovca Blue, iz Našica A&S Sisters, iz Slavonskog Broda Black&White, iz Sv. Martina na Muri Iva, iz Varaždina Iva i Zira te nacionalni lanac frizerskih salona Simple.

Aktualno

 • Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku? Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku?

  Austrija je tradicionalno najveći strani ulagač u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatske narodne banke, izravna ulaganja iz te države u 2012. godini iznosila su 683,6 milijuna eura. No postoji i veći "ulagač" o kojem se ni u javnosti ni u ekonomskim i političkim krugovima ne govori.

 • Popis najtraženijih poslova u Europi Popis najtraženijih poslova u Europi

  Njemačka uvjetnu bruto zaradu za useljenike smanjila na 44.000 € godišnje.

 • Nakon objave 'liste srama' 2.525 radnika dobilo plaću Nakon objave 'liste srama' 2.525 radnika dobilo plaću

  Od 17. srpnja okončani su inspekcijski nadzori kod devet poslodavaca, a protiv sedam poslodavaca i odgovornih osoba podneseni su optužni prijedlozi prekršajnim sudovima jer radnicima nisu isplatili minimalac u propisanom roku.

 • Hrvatska radna snaga je previše obrazovana Hrvatska radna snaga je previše obrazovana

  Zbog krize radimo poslove i ispod svoje razine.

 • Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane? Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane?

  Dok sindikati upozoravaju da zbog loših uvjeta rada i niskih plaća medicinske sestre napuštaju Hrvatsku te pacijente neće imati tko liječiti, u Hrvatskoj komori medicinskih sestara tvrde kako su priče o manjku tog kadra 'prenapuhane', a u Hrvatskoj se danas školuje previše medicinskih sestara koje sustav ne može 'progutati'.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje