Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

20.09.2012.

Schwarzkopf Professional u suradnji s partnerskim frizerskim salonima organizirao je 17. i 18.9.2012. humanitarnu akciju za nezaposlene u svojoj ASK Akademiji u Zagrebu pod nazivom „S novom frizurom do novog posla“.

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

U puna dva dana najbolji hrvatski frizeri marljivo su radili kako bi čak 200 ljudi moglo uživati u besplatnom frizerskom makeoveru.

Uz podršku portala Moj Posao, Narodnog radija, Zagrebačke pekarne Klara i Hotela Antunović ovo događanje pokazalo se kao pun pogodak, a to bi moglo rezultirati idejom da Schwarzkopf Professional ponovi akciju i s vremenom je učini tradicionalnom.

Najveći doprinos dali su frizerski saloni iz cijele Hrvatske čiji su frizeri svoje veliko iskustvo i znanje dali na raspolaganje.

Iz Zagreba su sudjelovali A Style, Long&Short, Nicole-Nicole, Sasha, She, Sch&schke, Stella, Trilab i Wox, iz Karlovca Blue, iz Našica A&S Sisters, iz Slavonskog Broda Black&White, iz Sv. Martina na Muri Iva, iz Varaždina Iva i Zira te nacionalni lanac frizerskih salona Simple.

Aktualno

 • Zašto male informatičke tvrtke ne zanimaju državu? Zašto male informatičke tvrtke ne zanimaju državu?

  Oko 40% svih IT rješenja i usluga u Republici Hrvatskoj izvrši se za potrebe države.

 • Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti

  Govoreći o promjenama u oporezivanju dohotka, u okviru okruglog stola 'Kako pobuditi rast hrvatskog gospodarstva', ministar financija Boris Lalovac najavio je mogućnost ukidanja najviše stope poreza na dohodak od 40 posto.

 • Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec

  Trenutačno građani duguju ukupno 127 milijardi kuna kredita, a u protekloj su godini dana podignuli gotovo milijardu kuna gotovinskih kredita ili točno 990,6 milijuna na koje otpada 30 posto svih njihovih kredita, piše Slobodna Dalmacija.

 • Vlada ukida poticaje za stambenu štednju Vlada ukida poticaje za stambenu štednju

  Za poticanje stambene štednje godišnje se iz proračuna isplaćuje oko 200 milijuna kuna, a sredstva se nenamjenski koriste, upozoravaju iz Vlade, piše Novi list.

 • Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima

  Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić izjavila je da su na današnjem sastanku predstavnici banaka i teleoperatera izrazili spremnost na otpis duga najugroženijim građanima - korisnicima socijalnih naknada i umirovljenicima s najnižim mirovinama kojima ukupni dug nije veći od 10.000 kuna.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje