Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

Schwarzkopf Professional u suradnji s partnerskim frizerskim salonima organizirao je 17. i 18.9.2012. humanitarnu akciju za nezaposlene u svojoj ASK Akademiji u Zagrebu pod nazivom „S novom frizurom do novog posla“.

U puna dva dana najbolji hrvatski frizeri marljivo su radili kako bi čak 200 ljudi moglo uživati u besplatnom frizerskom makeoveru.

Uz podršku portala Moj Posao, Narodnog radija, Zagrebačke pekarne Klara i Hotela Antunović ovo događanje pokazalo se kao pun pogodak, a to bi moglo rezultirati idejom da Schwarzkopf Professional ponovi akciju i s vremenom je učini tradicionalnom.

Najveći doprinos dali su frizerski saloni iz cijele Hrvatske čiji su frizeri svoje veliko iskustvo i znanje dali na raspolaganje.

Iz Zagreba su sudjelovali A Style, Long&Short, Nicole-Nicole, Sasha, She, Sch&schke, Stella, Trilab i Wox, iz Karlovca Blue, iz Našica A&S Sisters, iz Slavonskog Broda Black&White, iz Sv. Martina na Muri Iva, iz Varaždina Iva i Zira te nacionalni lanac frizerskih salona Simple.

Aktualno

 • IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond

  U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

 • Zgrabi posao prije blagdana! Zgrabi posao prije blagdana!

  Traže se pravnici, financijaši, programeri i brojni drugi stručnjaci.

 • Vlada će povećati porodiljne naknade! Vlada će povećati porodiljne naknade!

  Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić potvrdila je kako će se dogodine porodiljne naknade za zaposlene znatno povećati u odnosu na sadašnje.

 • Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal

  Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo na više od 5.100 zaposlenika.

 • Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

  Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

 • Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna

  Četvrtina jdoo-va je u sektoru trgovine na veliko, nema zaposlenih i ostvaruju višemilijunske prihode.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje