Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

20.09.2012.

Schwarzkopf Professional u suradnji s partnerskim frizerskim salonima organizirao je 17. i 18.9.2012. humanitarnu akciju za nezaposlene u svojoj ASK Akademiji u Zagrebu pod nazivom „S novom frizurom do novog posla“.

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

U puna dva dana najbolji hrvatski frizeri marljivo su radili kako bi čak 200 ljudi moglo uživati u besplatnom frizerskom makeoveru.

Uz podršku portala Moj Posao, Narodnog radija, Zagrebačke pekarne Klara i Hotela Antunović ovo događanje pokazalo se kao pun pogodak, a to bi moglo rezultirati idejom da Schwarzkopf Professional ponovi akciju i s vremenom je učini tradicionalnom.

Najveći doprinos dali su frizerski saloni iz cijele Hrvatske čiji su frizeri svoje veliko iskustvo i znanje dali na raspolaganje.

Iz Zagreba su sudjelovali A Style, Long&Short, Nicole-Nicole, Sasha, She, Sch&schke, Stella, Trilab i Wox, iz Karlovca Blue, iz Našica A&S Sisters, iz Slavonskog Broda Black&White, iz Sv. Martina na Muri Iva, iz Varaždina Iva i Zira te nacionalni lanac frizerskih salona Simple.

Aktualno

Mislite da ste plaćeni premalo? Provjerite prosjek za svoje zanimanje!
MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje