Share
Tweet
Share
Send to friend

Voditelj edukacijskih programa (m/ž)

Zagreb, Osijek

Application deadline:

Mirakul Edukacijski centar je više od 15 godina jedan od lidera na tržištu poslovne edukacije. Našu bogatu ponudu čine inovativni i tehnološki napredni edukacijski programi iz ključnih područja poslovanja, namijenjeni zaposlenicima svih hijerarhijskih razina. Danas gotovo da nema hrvatske tvrtke i organizacije koja nije dala povjerenje Mirakulu i prepustila obrazovanje svojih zaposlenika našim predavačima, redom vodećim hrvatskim i regionalnim managerima i stručnjacima koji iza sebe imaju bogato predavačko i praktično iskustvo.

Job description

Ako ste zainteresirani za kontinuirano poslovno usavršavanje, volite prodaju i marketing te želite sudjelovati u razvoju najuspješnijih hrvatskih tvrtki kroz edukaciju i poslovno savjetovanje javite se na natječaj:

Voditelj edukacijskih programa (m/ž).

Kao voditelj edukacijskih programa zaduženi ste za:
- organizaciju i vođenje postojećih edukacijskih programa
- pripremu i provedbu prodajnih aktivnosti te analizu prodajnih rezultata
- održavanje, razvijanje te uspostavljanje novih odnosa s ključnim klijentima i poslovnim partnerima
- administrativne poslove (izrada i slanje ponuda, vođenje evidencija polaznika edukacijskih programa, ažuriranje i nadograđivanje baze podataka)
- sudjelovanje u svim marketinškim aktivnostima tvrtke (nastup na društvenim mrežama Facebook, Linkedin, Instagram, priprema PR objava i drugih potrebnih promo materijala)
- aktivno sudjelovanje u razvoju poslovanja tvrtke

Requirements

Tražimo osobu s relevantnim poslovnim iskustvom i naprednim digitalnim znanjima, kreativnu i odgovornu, sa željom za kvalitetnim poslovnim okruženjem te dugoročnom suradnjom. Osobu koja shvaća važnost poslovnih edukacija i cijeni izvrsnost u poslovanju. Osobu kojoj je svaki klijent važan i daje sve od sebe da bude zadovoljan.

Uvjeti:
- VŠS ili više
- 5 godina relevantnog iskustva u području ljudskih potencijala, prodaje i/ili marketinga
- napredne digitalne vještine (MS Office, osnove digitalnog marketinga)
- izvrsne komunikacijske i prodajne vještine

Professional qualification:

Bachelor's degree, Bachelor's degree, Professional Bachelor (of), Master's degree, Master's degree, Specialist of, MBA, Masters, PhD

Years of work experience:

5+

Languages:

English (level vocal - advanced, level written - advanced)

Driving category:

B

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, MS Office

What we offer

- kontinuirano poslovno usavršavanje i edukacija
- rad s vodećim hrvatskim managerima i stručnjacima
- stimulativna primanja i bonusi na ostvarene rezultate
- dinamično i ugodno radno okruženje
- samostalnost i kreativnost u poslu
- priliku za osobni i profesionalni razvoj

Prednosti rada u Mirakulu:
Mirakul je uspješna tvrtka u kojoj sve zaposlenike tretiramo jednako i s uvažavanjem. Dajemo im maksimalno povjerenje u obavljanju posla, i zauzvrat tražimo pošten, odgovoran i kvalitetan doprinos razvoju tvrtke. U tvrtki vlada vedra atmosfera i pravi timski duh, uvijek smo tu jedni za druge i pomažemo si u međusobnom razvoju.

U Mirakulu imate priliku surađivati s predavačima koji su vodeći hrvatski stručnjaci iz područja prodaje, marketinga, financija, upravljanja ljudskim potencijalima, managementa, upravljanja projektima i ostalih područja. S njima pripremate održavanje edukacija, razvijate nove sadržaje i unapređujete poslovanje hrvatskih organizacija i poduzetnika.

Naši klijenti su vodeći telekomi, banke, osiguranja, IT, farmaceutske i građevinske tvrtke, ali i brojni mali i srednji poduzetnici. Radom u Mirakulu upoznati ćete veliki broj pametnih, sposobnih i ambicioznih ljudi sa željom da budu bolji i uspješniji.

Aktivno ulažemo u marketinške aktivnosti i ne bojimo se ulaganja u nove tehnologije te konstantno unapređujemo poslovanje. Pratimo svjetske trendove i želimo biti među najboljima u poslu kojim se bavimo.

Ostalo
Svi zaposlenici Mirakula dobivaju uskrsnice, božićnice, bonuse, službeni laptop i mobitel. Imamo standardno i fleksibilno radno vrijeme jer nam je stalo do kvalitetnog balansa posla s privatnim životom. Kad nam uvjeti dozvoljavaju družimo se, idemo na ručkove, imamo teambuildinge, posjećujemo konferencije. Zadovoljstvo svih zaposlenika nam je važno i smatramo da su to normalni radni uvjeti u svakoj zdravoj i uspješnoj organizaciji.

Job type:

Permanent

Remote work:

Partially

Start to apply
Save this ad Send to friend Print

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.