Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Spremač / Spremačica

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Knin

Application deadline:

  • OPĆA I VETERANSKA BOLNICA

Job description

Na temelju odredbi članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine”, broj 56/22) i članka 21. stavka 2. podstavka 15. Statuta Opće i veteranske bolnice "Hrvatski ponos" Knin, ravnateljica Bolnice raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme

1. Spremač/ica (NSS) – 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, na puno radno vrijeme, uz probni rad od jedan mjesec

Uvjeti:
- NSS-osnovno obrazovanje
- uvjerenje izdato od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak

Rok prijave: Natječaj je otvoren osam (8) dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Kandidati/kinje su dužni dostaviti dokumente kako slijedi:
- vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj
- kratak životopis (obavezno navesti adresu i broj telefona)
- preslik svjedodžbe o završenom školovanju
- preslik osobne iskaznice
- preslik domovnice
- potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, ne starije od dana objave Natječaja
- preslik dokaza o završenom programu osposobljavanja za njegovatelja ili o završenom tečaju za njegovatelja
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak izdato od nadležnog suda, ne starije od dana objave Natječaja

Preslik tražene natječajne dokumentacije ne mora biti ovjeren, s tim da su kandidati koji se odaberu u obvezi prilikom sklapanja odgovarajućeg ugovora predočiti dokaze o ispunjavanju uvjeta u originalu ili ovjerenom presliku. Priložena dokumentacija se ne vraća.

Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova ("Narodne novine" br. 82/08 i 69/17) na ovaj natječaj mogu se prijaviti osobe oba spola.

Nepravodobne, nepotpune i neuredne prijave neće se razmatrati i njihovi podnositelji neće se smatrati kandidatima prijavljenim na Natječaj.

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi pozvati se na to pravo i pored naprijed navedenih priloga, dostaviti valjanu i potpunu dokumentaciju kojom dokazuje svojstvo osobe koja ima pravo prednosti te valjanu i potpunu dokumentaciju kojom dokazuje da u vrijeme objave ovog Natječaja ispunjava sve uvjete za ostvarenje prava prednosti propisane tim posebnim propisima, te da nema zapreka za ostvarenje prava prednosti propisanih tim propisima, i to u izvorniku ili u ovjerenoj preslici, a kandidat ima prednost pod jednakim uvjetima u odnosu na ostale kandidate.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema članku 103. st. 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ("Narodne novine" broj: 121/17 i 98/19) dužan je uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti sve dokaze propisane člankom 103. st. 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ("Narodne novine" broj 121/17 i 98/19), a koji se mogu naći na poveznici https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf .

Prijava s dokumentacijom dostavlja se poštom preporučeno na adresu: Opća i veteranska bolnica "Hrvatski ponos" Knin, Svetoslava Suronje 12, 22300 Knin, s naznakom "Prijava na Natječaj" te navodom koje radno mjesto ili osobno u službu protokola Bolnice.

Bolnica može pozvati kandidate na provjeru stručnih i radnih sposobnosti pisanim testiranjem, praktičnim dijelom i/ili intervjuom, o čemu će ih pravodobno obavijestiti putem e-maila.

O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni objavom Odluke o izboru na oglasnoj ploči i web stranici Bolnici.

Prijavom na ovaj natječaj smatra se da je kandidat dao privolu za obradu i objavu osobnih podataka vezano za postupak provedbe ovog natječaja.

Bolnica pridržava pravo poništenja Natječaja, odnosno pravo ne odabrati niti jednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.

Other

Categories:

Tourism (HoReCa)

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Tourism (HoReCa) iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.