Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Doktor medicine / Specijalist psihijatar (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Varaždin

Application deadline:

  • ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

Job description

Na temelju članka 26. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije i članka 24. TKU za službenike i namještenike u javnim službama (NN 29/24), ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske raspisuje natječaj za prijam u radni odnos

Doktor medicine / Specijalist psihijatar (m/ž) - (VSS) za rad u Odjelu za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti – dva (2) izvršitelja, m/ž, na neodređeno vrijeme.

Uvjeti: završen studij medicine i završena specijalizacija iz psihijatrije, važeće odobrenje za samostalan rad HLK (licenca).

Uz zamolbu kandidati trebaju priložiti životopis i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja u originalu ili preslici (diplomu, uvjerenje o položenom specijalističkom ispitu, licencu i domovnicu).

Kandidat koji može ostvariti pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (Narodne novine broj 121/17, 98/19, 84/21)), članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03, 148/13, 98/19) i članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 157/13 i 152/14, 39/18, 32/20), dužan se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo i uz prijavu je dužan priložiti propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Kandidati koji ostvaruju pravo na prednost prilikom zapošljavanja, sukladno članku 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja, sukladno članku 48. f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo navedeno pravo, izjavu da do sada nisu koristili pravo prednosti prilikom zapošljavanja po toj osnovi te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji je način prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (rješenje, ugovor, sporazum i sl.).

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine br. 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o utvrđenom invaliditetu, odnosno drugu javnu ispravu o invaliditetu, na temelju koje se osoba može upisati u očevidnik zaposlenih osoba s invaliditetom.

Zamolbe s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od osam (8) dana od dana objave natječaja u „Narodnim novinama“ na adresu: Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije, I. Meštrovića 1/11, 42000 Varaždin, s naznakom „Natječaj za zapošljavanje za ______________ (navesti radno mjesto za koje se javlja)“.

U slučaju da se u roku na natječaj za pojedino oglašeno radno mjesto ne javi ni jedan kandidat, natječaj za to radno mjesto ostaje otvoren do popunjenja.

Rezultati natječaja biti će objavljeni na www.zzjzzv.hr u roku od 30 dana od završetka natječaja.

Natječaji su objavljeni u Narodnim novinama 22. ožujka 2024. godine stoga se rokovi računaju od dana objave - https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8372786.html.

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Healthcare and Social Work iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.