Share
Tweet
Share
Send to friend

Portir (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • Dom za starije osobe Sveta Ana Zagreb

Job description

Osigurava sigurnost ljudi i imovine Doma, osigurava mir i red u zajedničkim prostorima, poslovi na telefonskoj centrali podrazumijevaju primanje i prebacivanje poziva, bilježenje poruka, telegrama, daje potrebite informacije strankama temeljem naputka voditelja ili ravnatelja, odgovara i vodi brigu o ključevima: soba korisnika, rezervnim ključevima, o ključevima ulaza-izlaza, skladišta, vozila Doma, zajedničkih prostorija korisnika, kuhinje, požarnih izlaza, radiona, toplinske podstanice, praone, radne terapije, uredskih i drugih prostora,obvezno vodi evidenciju izdavanja i povrata ključeva uz pismenu zabilješku (komu, kada i zašto), zatvara glavni ventil za plin, vodu i isključuje sklopku za električnu energiju u slučaju potrebe,pravilno (sukladno pisanim uputama) i odgovorno postupa u slučaju izvanrednog događaja (požar, poplava i sl.),nadzire ulaze i izlaze i vodi brigu da budu na vrijeme otvoreni i zatvoreni, dva puta tijekom smjene obilazi zgradu Doma izvana i iznutra, vodi potrebitu evidenciju o korisnicima i radnicima.

Potrebno je dostaviti; CV, životopis, potvrdu o stažu, potvrdu o nekažnjavanju, rodni list, osobnu iskaznicu, svjedodžbu o školovanju (SSS).

Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi

Other

Categories:

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Other iznosi 698,46 EUR (5.262,53 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.