Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Komunalni djelatnik na održavanju javnih i zelenih površina (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Sveti Filip i Jakov

Application deadline:

  • OPĆINA SVETI FILIP I JAKOV

Job description

Na temelju članka 29. a u svezi sa člankom 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 86/08, 61/11, 04/18 i 112/19), pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveti Filip i Jakov raspisuje oglas za prijam u službu u Općinu Sveti Filip i Jakov, Vlastiti pogon, na radno mjesto:

Namještenik – komunalni radnik II - Komunalni djelatnik/ca na održavanju javnih i zelenih površina – 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme od 6 (šest) mjeseci uz obvezni probni rad od 15 dana.

Posebni uvjeti za prijam u službu:
- srednja stručna sprema tehničke, industrijske, obrtničke i druge struke
- položen vozački ispit „B“ kategorije (poželjno)
- najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima

Osim navedenih posebnih uvjeta, kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Opći uvjeti za prijam u službu su:
- punoljetnost
- hrvatsko državljanstvo i
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva se radno iskustvo ostvareno u službi u upravnim tijelima lokalnih jedinica, u državnoj ili javnoj službi, u radnom odnosu kod privatnog poslodavca, vrijeme samostalnog obavljanja profesionalne djelatnosti u skladu s posebnim propisima i radno iskustvo u obavljanju poslova u međunarodnim organizacijama, ostvareno na poslovima navedenog stupnja stručne spreme i struke.

U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11, 04/18 i 112/19).

Na oglas se mogu ravnopravno prijaviti osobe oba spola.

Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje, korišteni u ovom oglasu, odnose se jednako na muški i ženski rod, bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

Uz prijavu potrebno je priložiti:
- životopis
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik važeće osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice)
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslik svjedodžbe/ diplome)
- dokaz o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima - u preslici (potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili elektronički zapis u slučaju da je podnositelj prijave podnio zahtjev u elektroničkom obliku preko korisničkih stranica Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i ugovor o radu ili rješenje o rasporedu ili potvrda poslodavca iz koje je vidljivo u kojoj struci, na kojim poslovima i u kojem trajanju je ostvareno radno iskustvo),
- vlastoručno potpisanu izjavu podnositelja prijave da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (izjavu nije potrebno ovjeravati)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak ( ne starije od 6 mjeseci)

Prijave na natječaj podnose se u roku od 8 dana od objave oglasa na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, neposredno ili poštom, na adresu: Općina Sveti Filip i Jakov, Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sveti Filip i Jakov, s obaveznom naznakom „za oglas – Namještenik – komunalni radnik II - Komunalni djelatnik/ca na održavanju javnih i zelenih površina – ne otvaraj“.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom oglasu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz ovog oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas i takvoj osobi dostavlja se pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na oglas. Protiv obavijesti kandidat nema pravo podnošenja pravnog lijeka.

S kandidatima prijavljenim na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa, održat će se razgovor (intervju).

Ako kandidat ne pristupi razgovoru (intervjuu), smatra će se da je povukao prijavu na oglas.

O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Pisana zamolba: Obala kralja Tomislava 16, Sveti Filip i Jakov.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Installations, Maintenance and Repairs iznosi 865,16 EUR (6.518,55 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.