Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Stručni radnik u sustavu socijalne zaštite 3 – medicinska sestra/tehničar

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Zagreb

Application deadline:

  • Dom za starije osobe MEDVEŠČAK ZAGREB

Job description

Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za zaposlenike u javnim službama (NN 29/24) i članka 35. Statuta Doma za starije osobe Medveščak Zagreb te Pravilnika o unutarnjoj sistematizaciji poslova, ravnateljica Doma za starije osobe “Medveščak“ Zagreb, Trg Drage Iblera 8., raspisuje

Javni natječaj

Za prijam u radni odnos na radna mjesta:

Zdravstveni djelatnik u sustavu socijalne skrbi / stručni radnik u sustavu socijalne zaštite 3 – medicinska sestra/tehničar - 2 izvršitelja/ice (m/ž) na neodređeno puno radno vrijeme

Uvjeti:
- završen preddiplomski stručni studij sestrinstva/završeno strukovno obrazovanje za zanimanje medicinska sestra/tehničar/primalja,
- položen stručni ispit
- odobrenje za rad nadležne komore
- najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
- poznavanje rada na računalu
- da ne postoji zapreka iz članka 261. Zakona o socijalnoj skrbi

Riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom natječaju odnose se jadnako na muški i ženski rod bez obzira jesu li korišteni u muškom ili ženskom rodu.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- životopis
- svjedodžba o završenom obrazovanju
- dokaz o položenom stručnom ispitu
- važeće odobrenje samostalan rad
- potvrda o radnom stažu (potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog Zavoda za mirovinsko osiguranje)
- potvrda poslodavca ili drugi dokaz iz kojeg je vidljivo na kojim je poslovima kandidat radio/la ili radi
- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od 3 mjeseca računajući od dana objave natječaja)

Svi dokazi prilažu se u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidata predočit će se izvornik.

Kandidatom prijavljenim na natječaj smatra se osoba koja podnese pravovremenu i urednu prijavu te ispunjava formalne uvjete iz natječaja.

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu, te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Za kandidate koji se u prijavi na natječaj pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17, 98/19 i 84/21 i 156/23 ), uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Kandidat/kandidatkinja koji/ja se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 48.f. Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužan/na je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo spomenuto pravo te dokaz o tome na koji je način prestao radni odnos.

Kandidat/kandidatkinja koji/ja se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz (rješenje) o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Prijave s potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se

Domu za starije osobe Medveščak Zagreb, trg Drage Iblera 8, Zagreb.

sa naznakom «Javni natječaj za zapošljavanje s navođenjem radnog mjesta za koje se kandidat prijavljuje - ne otvaraj» u roku od 8 dana od dana objave ovog natječaja u Narodnim novinama.

Na javni natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Prije donošenja odluke o odabiru kandidata, postoji mogućnost testiranja u svrhu provjere znanja, vještina i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se kandidati primaju u radni odnos.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem web stranice Doma „Medveščak“ Zagreb (www.dom-medvescak.hr) a sukladno čl.10.st.1.toč.10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 25/13,85/15 i 69/22) .

Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da Dom za starije osobe „Medveščak“ Zagreb kao voditelj zbirke osobnih podataka može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Healthcare and Social Work iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.