Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Odgojitelj predškolske djece (m/ž)

This job ad is provided by PosLovac, mobile app for jobseekers.

Sveta Marija

Application deadline:

  • DJEČJI VRTIĆ KOCKAVICA SVETA MARIJA

Job description

Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru projekta ZA OBITELJ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020. - Unapređenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, UP.02.2.2.08.0028, Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Kockavica“ Sveta Marija na temelju Članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13) i Članka 37. Statuta Dječjeg vrtića „Kockavica“ Sveta Marija, dana 29.10.2019.g. raspisuje natječaj za zapošljavanje u periodu trajanja projekta za obitelj:

Odgojitelja predškolske djece - 1 izvršitelj (m/ž) rad na određeno puno radno vrijeme.

Uvjeti:
- prema Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13.) i Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih radnika, te vrsti stručne spreme ostalih radnika u dječjem vrtiću (NN 133/97.)

Kandidati na natječaj prilažu:
- zamolbu
- životopis
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi
- položen stručni ispit
- domovnicu
- uvjerenje o nekažnjavanju ne starije od 6 mjeseci
- elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinskog osiguranje ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

S izabranim kandidatom ugovara se probni rad od 6 mjeseci.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti do 27.11.2019.g. do 15:00 sati na adresu: Dječji vrtić „Kockavica“, Andrije Habuša 29b, 40 326 Sveta Marija s naznakom „za natječaj ZA OBITELJ - odgojitelj - ne otvaraj“.
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati, a o rezultatima natječaja kandidati će biti obavješteni u roku od 8 (osam) dana od dana donošenja odluke.

Other

Categories:

Education and Science

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.