Share
Tweet
Share

Upravljanje karijerom

  • Savjeti za zaposlene majke Savjeti za zaposlene majke

    Uz malo planiranja i suradnje članova obitelji, majke si mogu olakšati obavljanje redovitih zadataka. Ispunjavanje uloge majke uz istovremeni rad,...

  • Promjena u karijeri

    Može vam se nenadano dogoditi da ste prisiljeni promijeniti posao i nemate mnogo vremena tražiti bolju priliku. Na primjer, vaša se tvrtka restrukturira i ne vidite prostora za sebe u novoj organizaciji, tvrtka je doživjela velike gubitke u poslovanju i predviđa se veliko smanjenje broja zaposlenih, specifični sektor poslovanja u cijeloj državi ili regiji posluje s gubicima i mnogi kadrovi vaše stručnosti u potrazi su za novim poslom.

  • Važnost dodatne edukacije

    Danas nitko više ne računa da će na jednom radnom mjestu ostati cijeli radni vijek. Htjeli vi to ili ne, morat ćete se suočiti s promjenama u karijeri. Promjene mogu biti pozitivne i poticajne ukoliko njima aktivno upravljate. Aktivno upravljati karijerom svakako znači biti uvijek u toku s najnovijim zbivanjima u svojoj struci, ali bez korištenja stranih jezika i poznavanja osnovnih računalnih aplikacija danas nitko ne može biti pravi profesionalac.

  • Kako zaslužiti unaprjeđenje?

    Nisu dovoljni rezultati. Jako specijalističko znanje i odlično obavljanje sadašnjeg posla može poslodavcu značiti da ste upravo stvoreni upravo za taj posao! A što ako želite i možete više?

  • Dobro došli na novo radno mjesto

    Uspješno ste obavili potragu za (boljim) poslom. Dobili ste posao koji vam se sviđa u tvrtki u kojoj ste oduvijek željeli raditi. Nastavite seriju uspješnih poteza!

  • Nova godina – nova stara karijera Nova godina – nova stara karijera

    Krajem svake godine ankete na MojPosao pokazuju da više od polovice ispitanika kao svoju novogodišnju poslovnu odluku navodi promjenu posla. Prije...

  • Dajte otkaz tako da zadržite dostojanstvo Dajte otkaz tako da zadržite dostojanstvo

    Radici moraju znati da veći dojam ostavljaju dok odlaze nego dok dolaze, smatraju stručnjaci Više od trećine Amerikanaca, njih 36 posto, namjerava...

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.