Share
Tweet
Share

Polls and research

  • Priznanje za dobro obavljen posao  podjednako važno kao i plaća Priznanje za dobro obavljen posao podjednako važno kao i plaća

    Je li zaista sve u novcu ili su za motivaciju u obavljanju posla presudni neki drugi faktori, istražio je portal MojPosao u anketi provedenoj na više od 1100 ispitanika.

  • Svi žele raditi u inozemstvu, no samo njih 55% poslalo je prijavu za posao Svi žele raditi u inozemstvu, no samo njih 55% poslalo je prijavu za posao

    U vrijeme gospodarske krize, sve je više građana koji svoju budućnost vide izvan granica Hrvatske. Jesu li spremni na preseljenje zbog (boljeg) posla i pod kojim uvjetima, portal MojPosao otkrio je u istraživanju provedenom na više od 1.200 ispitanika.

  • Razlika u plaćama između muškaraca i žena manja nego ikad Razlika u plaćama između muškaraca i žena manja nego ikad

    U prva tri mjeseca 2013. godine prosječna neto plaća u Hrvatskoj iznosila je 5.399 kuna što je 1,9% niže nego u posljednjem kvartalu 2012. Međutim, pribrojimo li neto plaći i bonuse i božićnice tada je visina prosječne plaće 5.494 kune.

  • U ‘minusu’ gotovo 50% Hrvata U ‘minusu’ gotovo 50% Hrvata

    Najava ministra financija o ‘rezanju’ minusa građana na iznos jedne mjesečne plaće uzburkala je banke, ali i javnost koju brine kako će taj dug podmiriti. Stoga je portal MojPosao, u anketi provedenoj na više od 1.100 ispitanika, istražio na koji način građani podmiruju svakodnevne troškove kućanstva.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.