Share
Tweet
Share

OKTAL PHARMA proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o.

OKTAL PHARMA d.o.o., kao dio internacionalne grupacije koja se bavi zdravljem i ljepotom, snažna je i moderna veledrogerija, ekološki osviještena i sposobna za najviše ciljeve u trgovini, zastupanju, istraživanju tržišta, promicanju farmaceutske i medicinske znanosti, kako na području Hrvatske tako i na drugim tržištima.

Oktal Pharma je usmjerena na kontinuirani razvoj zaposlenih, poboljšanje kvalitete usluga, redovito praćenje i mjerenje te stalno unaprjeđivanje razine poslovanja i zadovoljstva svojih kupaca i poslovnih partnera.

Posebno smo usmjereni na razvoj našeg zastupničkog programa te jačanje stručnog i motiviranog tima koji radi na promociji proizvoda renomiranih europskih i svjetskih proizvođača.

Vjerujemo da je ljudski potencijal jedan od ključnih čimbenika uspjeha i napretka jer samo stručni, motivirani i zadovoljni zaposlenici mogu pridonijeti dugoročnom boljitku tvrtke.

Oktal Pharma - Vaš najbolji izbor

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.