Share
Tweet
Share

Oktal Pharma d.o.o.

Adresa: Utinjska 40, 10020 Zagreb
Web: www.oktal-pharma.hr

 

Jedna smo od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj. Postojana poslovna strategija bazirana na razvoju povjerenja u kupca i kvaliteti usluge omogućila nam je širenje u pet država regije.

Poslujemo s oko 400 domaćih i stranih dobavljača i oko 1400 kupaca te distribuiramo oko 12 000 različitih artikala. Opskrbljujemo ljekarne, bolnice i druge zdravstvene ustanove širokim asortimanom lijekova, medicinskih i ostalih proizvoda domaće proizvodnje i iz uvoza.

Ključ uspjeha leži u našim zaposlenicima. S preko 700 zaposlenih unutar naše grupacije, stvaramo modernu tvrtku koja promiče visoke standarde kvalitete usluge u veletrgovini i ljekarništvu, zastupanju i istraživanju tržišta te promicanju farmaceutske i medicinske znanosti u Hrvatskoj i regiji.

Zastupanje u regiji

Zastupanje farmaceutskih proizvođača u Hrvatskoj, Sloveniji, BIH, Srbiji, Mađarskoj i Sjevernoj Makedoniji

 

30+ vodećih svjetskih zastupstva

Vrhunski farmaceutski proizvodi - lijekovi, medicinski proizvodi, dodaci prehrani, kozmetika i hrana za posebne medicinske potrebe

 

28 godina iskustva

Pridržavamo se visokih standarda distribucije lijekova i ljekarničkog asortimana te etičkog pristupa u promidžbi proizvoda

 

Visokoobrazovani stručnjaci

Naše partnere zastupa više od 100 stručnjaka zdravstvenog i nutricionističkog usmjerenja

 

Kako bismo i dalje odgovorili na visoke standarde koje smo si postavili, kontinuirano ulažemo u razvoj naših zaposlenika. Već samim dolaskom u tvrtku zaposlenici dobivaju mentora i prolaze strukturirani program uvođenja u rad, a nakon toga prolaze različite edukacije koje su im potrebne kako bi se usavršili i bili najbolji u onome što rade. Od najboljih biramo najbolje za buduće nasljednike i voditelje. Provodimo ankete kako bismo dobili povratne informacije od svakog zaposlenika. Temeljem istih reagiramo, predlažemo i djelujemo! Rastemo zajedno s tvrtkom!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.