Share
Tweet
Share

TAU ON-LINE d.o.o. za informatiku

 

UPOZNAJ NAS

Mi smo globalna kompanija s lokalnim srcem. Dio smo internacionalne grupacije Alma Career koja okuplja vodeće tvrtke za spajanje poslodavaca i posloprimaca u sjevernoj i jugoistočnoj Europi te nam je cilj biti desna ruka svakoj tvrtki koja traži talente bilo lokalno ili u inozemstvu. Korištenjem suvremenih tehnologija, neprestanim inovacijama i s bogatim iskustvom, postali smo pouzdan partner u kreiranju pravednijeg tržišta rada.

Već više od 20 godina naš posao je MojPosao i po tome smo sigurno najpoznatiji, ali radimo i na nizu drugih projekata kojima podržavamo tržište rada: Regionalni Sajam Poslova, HR Days konferencija, Poslodavac Prvog Izbora, Istraživanje zadovoljstva zaposlenika i mnogi drugi.

UPOZNAJ NAŠE PROJEKTE

POGLEDAJ SVE PROJEKTE

PRIDRUŽI NAM SE

Zaposlenici koji su s nama već dugi niz godina i nove snage koje kontinuirano zapošljavamo, dobitna su kombinacija za kreativnost, timski rad, inovativnost i razvoj koji kod nas nikada ne prestaje. Poštivanje različitosti i jednakost spolova dio su naše kulture te su to vrijednosti koje tražimo u svim našim budućim kolegama i kolegicama. Brojimo više od 100 zaposlenika u uredima u Zagrebu i Splitu.

Organizirani smo matrično što znači puno suradnje i zajedničkog rada u internacionalnom okruženju. Transparentno prenosimo informacije, a odgovornost, etičnost i iskrenost najvažnije su naše vrijednosti. Model rada nam je hibridan, aktivno dijelimo znanje, učimo jedni od drugih, idemo na edukacije. Vrijedno radimo, posvećeni smo poslu i uvijek nađemo vrijeme za zajednički ručak, kavu i smijeh.

Želiš saznati više o nama? Posjeti našu stranicu karijere i uđi u naš svijet.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.