Share
Tweet
Share

TAU ON-LINE d.o.o. za informatiku

 

UPOZNAJ NAS

Tau on-line predstavlja IT tvrtku usmjerenu na oglašavanje slobodnih radnih mjesta i predselekciju kandidata. Od studenog 2012. u vlasništvu smo uspješne finske medijske grupacije, Alma Media, što nam osigurava razmjenu znanja i daljnji napredak. Nakon niza uspješnih godina, Tau on-line 2017. godine ulazi s 30% udjela u vlasničkoj strukturi tvrtke Vrabotuvanje Online, vodeće tvrtke za zapošljavanje u Makedoniji.

Najpoznatiji smo po portalu MojPosao, prvom i vodećem hrvatskom portalu za zapošljavanje koji mjesečno ostvari i više od 780.000 posjetitelja, dok se dnevno objavi i do 400 novih oglasa.

Njegujemo kulturu učenja i ne bojimo se krivih koraka jer smo usmjereni na osobni i profesionalni razvoj.
Volimo ono što radimo i veselimo se izazovima dok nas vode tri ključne smjernice: inovativni rješenjima, izvrsni korisnicima i iskusni pristupom.

UPOZNAJ NAŠE PROJEKTE

POGLEDAJ SVE PROJEKTE

PRIDRUŽI NAM SE

MojPosao tim broji više od 90 zaposlenika u 6 razlitiča odjela: Marketing, Razvoj, IT, Prodaja, Produkti te Računovodstvo, financije i opći i pravni poslovi. Kroz svakodnevni rad vodimo se vrijednostima: integritet (poštenje, iskrenost, etičnost), odgovornost, angažiranost i timski rad. Zajedno odradimo posao i pritom zadovoljimo potrebu za društvenim životom jer ovdje sa svakime možeš popiti kavu. Projekte radimo 'in-house', posjedujemo strukturu, ali se ne osjećamo sputano hijerarhijom.

Želiš saznati više o nama? Posjeti našu službenu stranicu karijere i uđi u MojPosao svijet.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.