Share
Tweet
Share

Istria home d.o.o.

Istria home - Vaša Istra d.o.o. je internet turistička agencija osnovana 2012 godine sa sjedištem u Poreču specijalizirana u ponudi kvalitetnog smještaja u kućama za odmor, vilama sa bazenom i apartmanima na području Istre.

Tvrtku pokreću profesionalci i zaljubljenici u svoju prekrasnu regiju sa dugogodišnjim iskustvom u tri područja poslovanja – razvoj software-a, razvoj interneta i turizmu. Plod ovog udruženog znanja, rada i iskustva je internet stranica www.istria-home.com na kojoj se upravo nalazite a na kojoj ćete naći raznovrsnu ponudu detaljno opisanih i bogatom galerijom vrhunskih fotografija prezentiranih smještajnih objekata. Od početka poslovanja naše Internet stranice su dostupne na tri jezika – hrvatskom, njemačkom i engleskom, a od 2015 godine dostupni smo i na nizozemskom jeziku.

Kako bi smo našim gostima pružili najbolju vrijednost za njihov novac, prilikom odabira smještajnih objekata vodimo računa o bitnim kriterijima poput nivoa uređenosti, mikro lokacija samog objekta, uređenost okoliša unutar i izvan okućnice te ljubaznost i gostoljubivost domaćina sa ciljem da naši gosti povedu svoj odmor u Istri u ugodnoj i domaćinskoj atmosferi.
Odabir objekata osobno vrše iskusni djelatnici Istria home-a vodeći računa da u našu ponudu uđu isključivo objekti koji zadovoljavaju naše visoko postavljene kriterije.

Sa ponosom možemo reći da je u turističkoj sezoni 2015. više od 7.500 zadovoljnih gostiju iz brojnih zemalja Europske Unije i šire, za svoje ljetovanje u Istri odabralo objekt iz ponude Istria home-a. Rezultat je to koji nas svrstava među najbrže rastuće Istarske turističke agencije sa ponudom smještaja u vilama sa bazenom, kućama za odmor i apartmanima u Istri.

 

Vaša Istra kao poslodavac nudi:

- dinamično i ugodno radno okruženje

- mogućnost stalnog zaposlenja

- stimuliranje osobnih kompetencija

 

Naši zaposlenici su:

- snalažljivi u novim situacijama

- otvoreni, komunikativni i kreativni

- usmjereni na postizanje ciljeva i rezultata

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.