Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao traži kandidate (m/ž) za dvije radne pozicije

Do sada si nas vjerojatno koristio/la za slanje prijava na različite poslove. Kako bi bilo da se ovoga puta, za promjenu, javiš upravo na naš oglas?

MojPosao traži kandidate (m/ž) za dvije radne pozicije

Najveći smo portal za oglašavanje radnih mjesta u Hrvatskoj, ali i među 20 najposjećenijih web stranica u zemlji, s više od 750.000 jedinstvenih posjetitelja svakog mjeseca. Dio smo ALMA CAREER grupacije i dijelimo znanja na tržištima Finske, Baltika, srednje i istočne Europe, te na područjima naše regije. 

Trenutno smo u potrazi za Savjetnikom u prodaji (m/ž) koji će se pridružiti našem prodajnom timu u zagrebačkom uredu. 

Imate li godinu dana radnog iskustva u prodaji, aktivni ste korisnik računala (posebno Excel-a) i govorite engleski jezik, veselimo se vašoj prijavi. Još je bolje ako iza sebe imate 1-3 godine iskustva rada u telefonskoj prodaji!

Zapošljavamo i Administratora u prodaji (m/ž) čiji je glavni zadatak pružiti tehničku podršku kolegama iz prodaje.

Za tu radnu poziciju kvalificiraju vas godinu dana radnog iskustva u administrativnim poslovima, znanje engleskog jezika te izvrsno poznavanje MS Office-a, naročito Excel-a. Ukoliko iza sebe imate i prodajnog iskustva, svakako želimo vidjeti vaš životopis! 

Svoje prijave možete nam slati do 28. rujna! 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.