Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao ušao u vlasničku strukturu vodećeg makedonskog portala za zapošljavanje

S današnjim danom tvrtka Tau on-line d.o.o., koja upravlja portalom MojPosao, ušla je s 30% udjela u vlasničku strukturu tvrtke Vrabotuvanje Online, vodeće tvrtke za zapošljavanje u Makedoniji.

MojPosao ušao u vlasničku strukturu vodećeg makedonskog portala za zapošljavanje

Makedonski portal Vrabotuvanje.com.mk osnovan je 2003. godine, danas bilježi gotovo 370.000 posjetitelja tjedno i zapošljava 11 djelatnika u Skoplju. Očekivani prihodi za ovu godine iznose gotovo 200 tisuća eura, dok su obje strane složne da se vrijednost transakcije ne objavljuje. 

Partnerstvo će makedonskom portalu omogućiti nastavak razvoja i jačanje uloge lidera na tržištu rada.

"Naša je čast i zadovoljstvo da Vrabotuvanje.com postaje dio Alma Career i MojPosao mreže stručnjaka u oglašavanju poslova i ljudskim resursima. Ova suradnja još je jedan dokaz da smo proteklih 14 godina poslovali u pravom smjeru. Zahvaljujemo Alma Career i posebno portalu MojPosao što su prepoznali našu ideju i misiju. Nastavljamo u dosadašnjem smjeru i vjerujemo da ćemo zajedno biti još uspješniji u ulozi vodećeg portala za ponudu slobodnih radnih mjesta u Makedoniji", izjavio je ovom prigodom Darko Velkov, vlasnik Vrabotuvanje.com.

"MojPosao već duže vrijeme uspješno plasira svoje projekte i usluge na inozemnim tržištima, a u makedonskom partneru prepoznajemo priliku za širenje svog poslovanja. S obzirom na značajno iskustvo u oglašavanju poslova i razvoju regrutacijskih usluga, zajedničkim snagama nastavljamo podizati kvalitetu usluge prema klijentima i korisnicima, kako u Makedoniji, tako i u Hrvatskoj", izjavio je Igor Žonja, predsjednik Uprave tvrtke Tau on-line d.o.o., koja zapošljava više od šezdeset ljudi i predstavlja jednu od najbrže rastućih tvrtki u Hrvatskoj te je dio Alma Career grupacije iz Finske.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.