Share
Tweet
Share
Send to friend

Virtualni Hackathon: #hacklajte online i osvojite Dron, Oculus Rift ili 3D printer!

Nakon izrazito uspješno održanog MojPosao hackathona u svibnju, idemo dalje i cijelu priču prebacujemo online.

Virtualni Hackathon: #hacklajte online i osvojite Dron, Oculus Rift ili 3D printer!

Nakon izrazito uspješno održanog MojPosao hackathona u svibnju, idemo dalje i cijelu priču prebacujemo online. Da, dobro ste čuli. Možete #hacklati iz udobnosti vlastite sobe, omiljenog kafića ili co – working prostora. I ne, ne morate biti budni cijelu noć. Niti raditi pitch nakon završetka. Niti vući kolege za rukav da se okupite u tim. Dovoljno je da pronađete mjesto s odličnom internet vezom i naoružate brzinom i koncentracijom.

Virtualni Hackathon održat će se u sklopu Virtualnog sajma karijera i znanja koje MojPosao u suradnji s partnerima iz regija organizira već dugi niz godina.

Kako će izgledati i koliko će trajati

#hacklanje će se održavati na platformi na kojoj će biti unaprijed postavljeni problemski zadaci u programskim jezicima: C, PHP, Java, JavaScript, Python 3. Rješavanjem zadataka skupljate bodove, a sustav mjeri kvalitetu i točnost napisanog koda odnosno rješenja zadatka.

Virtualni Hackathon traje od 11. do 16. listopada, a proglašenje pobjednika bit će 18. listopada.

Svoje znanje odmjerit ćete s najboljim programerima iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, što znači da je rang lista natjecatelja globalna, a nagrade su: Dron, Oculus Rift i 3D printer, ali i mnoge druge. 

                                    

Na Virtualnom Hackathonu zadatke će vam postavljati jedne od najboljih IT firmi u Hrvatskoj i regiji. 

Važna je vaša brzina i točnost, a dobro će vam doći i malo natjecateljskog duha.

Kako ne biste propustili Hackathon, ostavite nam vaše podatke, te ćemo vam na e-mail adresu poslati obavijest o početku Hackathona.

Ime:

Prezime:

Email:


 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.