Share
Tweet
Share
Send to friend

Vrijedna donacija zagrebačkim bolnicama

Falkensteinar grupa donira na jedinstven način osoblje zagrebačkih bolnica

Vrijedna donacija zagrebačkim bolnicama

Dvjesto vaučera, sto za Falkensteiner resort Borik u Zadru i sto za Falkensteiner resort Punta Skala nedaleko od Petrčana – donacija je hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences dvjema zagrebačkim bolnicama prenosi profitiraj.hr.

Zdravstveni radnici Kliničke bolnice ”Sveti Duh” i Klinike za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” svoje će vaučere, dvije noći za njih i njihovu obitelj, moći iskoristiti čim to bude moguće.

Liječnici i medicinske sestre, kao i ostalo osoblje u zdravstvenom sustavu, daju sve od sebe u situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije izazvane korona virusom. Smatramo kako će im, kada sve ovo prođe, odmor itekako dobro doći. Ovo je naš mali doprinos u vremenu kada nam je svima potrebna solidarnost”, poručuju iz Falkensteinera.


U ime naših djelatnika te djelatnika Klinike za infektivne bolesti “ Dr. Fran Mihaljević” mogu samo od srca zahvaliti na ovoj iznimnoj donaciji koju će oni sa zadovoljstvom iskoristiti čim završi naša zajednička borba protiv aktualne epidemije”, rekao je ravnatelj Kliničke bolnice ” Sveti Duh”, prof. dr. sc. Mladen Bušić.

Izvor: profitiraj.hr

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.