Share
Tweet
Share
Send to friend

METRO prodajni centri neće raditi tijekom uskršnjih blagdana

Zahvala je to zaposlenicima na iznimnom trudu tijekom izvanredne situacije.

METRO prodajni centri neće raditi tijekom uskršnjih blagdana

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih centara METRO će zatvoriti tijekom uskršnjih blagdana, kako bi zahvalio zaposlenicima na iznimnom trudu i posvećenosti poslu tijekom izvanredne situacije.  

„Naši zaposlenici su naša najveća snaga i to su nam još jednom pokazali u ovim izvanrednim okolnostima, pružajući kupcima visoku razinu usluge i dostupnost robe u sigurnom okruženju. Zato smo povodom uskršnjih blagdana odlučili zatvoriti METRO prodajne centre, kako bi naši zaposlenici mogli provesti slobodno vrijeme sa svojim obiteljima i bližnjima“, naglasila je Ana Josipović, direktorica ljudskih resursa tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska. 

Osim slobodnih dana povodom Uskrsa, METRO je svim zaposlenicama i zaposlenicima svojih prodajnih centara isplatio nagradu u iznosu od 1.000 kuna, kako bi im zahvalio na predanosti i doprinosu poslovanju tvrtke uslijed širenja virusa COVID-19. 

METRO je odmah po izbijanju koronavirusa u Hrvatskoj poduzeo niz mjera i aktivnosti s ciljem osiguranja najviše razine zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca te kako bi profesionalnim kupcima zajamčio nepromijenjenu dostupnost usluga i proizvoda nužnih za njihovo poslovanje. Preventivne mjere uključuju interne higijenske preporuke, postavljanje dezinfekcijskih sredstva te redovite dezinfekcije svih dijelova prodajnih i skladišnih prostorija te dostavne opreme.

U prodajnim centrima METRO je svim zaposlenicima osigurao zaštitne maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju. Također, uvedena je mjera socijalne distance od dva metra između kupaca i osoblja, na ulazu za kupce postavljena su brzo djelujuća sredstva za dezinfekciju ruku koja se ne trebaju ispirati, a dodatna sredstva za dezinfekciju kupcima su dostupna i kod POS uređaja koje mogu koristiti prije i nakon korištenja kartica.  METRO je oduvijek pouzdan partner profesionalnih kupaca i trenutno je maksimalno posvećen zadržavanju nepromijenjene razine dostupnosti i standarda kvalitete robe. U skladu s time pripremljen je set mjera koji uključuje plan za potencijalno aktiviranje različitih izvora opskrbe i logistiku te, ako je potrebno, plan o zalihama robnih proizvoda na razini prodajnih centara i platforme.  

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.