Share
Tweet
Share
Send to friend

Prva osječka online utrka trči se od 16. do 18. travnja

Na utrku se može prijaviti bilo tko dok će se sav prikupljeni novac od startnina darovati KBC-u Osijek.

Prva osječka online utrka trči se od 16. do 18. travnja

Trkačice i trkači, unatoč koronavirusu, svakodnevno na gradskim ulicama, u parkovima, negdje po poljima... mogu odraditi svoju dnevnu kilometražu, ali čini se da su se zaželjeli natjecanja, pa je smišljen sjajan plan - utrka online

U ovo ludo vrijeme, kada i profesionalni sportaši mogu odraditi dobar trening zahvaljujući čudima moderne tehnologije, Glas Slavonije, tvrtka Ferivi te Sportsko-rekreativni klub Žuti šešir krenuli su u akciju organiziranja prve osječke online utrke koja će imati i humanitarni karakter, objavio je Glas Slavonije.

Donacije od startnina idu KBC-u Osijek

Sav prikupljeni novac od startnina darovat će se KBC-u Osijek za unaprjeđivanje borbe protiv virusa koji nam je posljednjih tjedana potpuno poremetio svakodnevicu i blokirao mnoge stvari. Među ostalim, i sva trkačka natjecanja, koja se jedna za drugim od početka ožujka otkazuju ili odgađaju za neka bolja vremena. 

Online ideja je dobra, a trojac iz organizacije sad treba pomoć svih zaljubljenika u trčanje i sport iz Slavonije i Baranje, naravno i onih izvan ove ravnice, da ova sportsko-humanitarna akcija uspije.

"Ostani kod kuće i otrči peticu za KBC"

Online utrka pod imenom "Ostani kod kuće i otrči peticu za KBC" zamišljena je kao virtualna utrka u kući ili okućnici u kojoj se očekuje da otrčite pet kilometara. 

A nakon što otrčite pet kilometara, samo trebate screenshot aplikacije ili sliku sata s istrčanom peticom i ispravnim vremenom postaviti kao objavu na FB događaj PET za KBC, dodati autoportret sa startnim brojem (isprintanim, na mobitelu, tabletu ili nekom drugom uređaju pored vas), te fotografije svoje "staze". 

Od tog trenutka svi trkači i njihovi navijači mogu glasovati za najzanimljiviju rutu i najboljeg natjecatelja, a konačni poredak odredit će broj glasova uz fotografiju sa startnim brojem.

Kada i kako se uključiti?

"Petica" se treba istrčati od 16. do 18. travnja u 18 sati, a virtualno proglašenje najboljih trkača, najzanimljivijih staza i najkreativnijih natjecatelja je odmah sljedeći dan, 19. travnja, točno u podne.

Startnina se može uplatiti na račun: SRK Žuti šešir, Koranska 25a, 31000 Osijek, na broj računa HR3623600001102694170, a u opisu plaćanja neka stoji Pet za KBC + ime natjecatelja. Poziv na broj je 00 ili 99, ovisno o banci preko koje uplaćujete.

Izvor: Glas Slavonije

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.