Share
Tweet
Share
Send to friend

PBZ Općoj bolnici Pula donira 400.000 kuna za suzbijanje pandemije

Nastavljaju s projektom „Činim dobro svaki dan“.

PBZ Općoj bolnici Pula donira 400.000 kuna za suzbijanje pandemije

Privredna banka Zagreb (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja s donacijama usmjerenim prema zdravstvenim ustanovama za pomoć u suzbijanju COVID-19 pandemije. Nakon nedavne donacije od ukupno 4,5 milijuna kuna namijenjenih bolnicama, PBZ je donirao i dodatnih 400.000 kuna Općoj bolnici Pula, prenosi Jutarnji list.

„Ova donacija Općoj bolnici Pula, kao i sve prethodne naše donacije dio su nastojanja naše Banke i cijele Intesa Sanpaolo Grupe da se u ovim izvanrednim okolnostima pomogne zdravstvenim ustanovama i široj zajednici u kojoj poslujemo u suzbijanju COVID-19 pandemije i liječenju oboljelih građana“, istaknuo je Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

Također, za istaknuti je da Banka ima uspostavljenu dugogodišnju poslovnu suradnju s Istarskom županijom koja je i osnivač Opće bolnice Pula.

„Zahvaljujem Privrednoj banci Zagreb koja je spremno prihvatila naš prijedlog da se ova vrijedna donacija usmjeri prema Općoj bolnici Pula, koja u ovim izvanrednim vremenima kojima smo svi pogođeni ima značajne potrebe“, izjavio je Fabrizio Radin, zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Istarske županije.

„Ovim putem zahvaljujem Banci i Županiji na prepoznatoj potrebi i ovoj donaciji koja nam osobito u ovom trenutku puno znači i zasigurno će nam biti od velike pomoći u svakodnevnoj skrbi za naše pacijente“, izjavila je doc. dr. sc. Irena Hrstić, dr. med, ravnateljica Opće bolnice Pula.

Putem humanitarnog projekta PBZ - a "Činim dobro svaki dan", grupa već više od deset godina pomaže zajednici. Projekt je Grupa pokrenula još 2008. godine kako bi kontinuirano i dugoročno pomagala zajednici, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po jednu kunu bez dodatnog troška za korisnike kartice.

Izvor: jutarnji list

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.