Share
Tweet
Share
Send to friend

Hrvatski krumpirići stižu na najpoznatije stadione u Europi

Navijači će ih moći kupiti na stadionima kao što su Stade de France, Old Trafford i mnogi drugi.

Hrvatski krumpirići stižu na najpoznatije stadione u Europi

Hrvatski krumpirići odsad će biti u prodaji na najvećim europskim stadionima.

Kako piše Index, Surf'n'Fries potpisao je ugovor s Rapid Retail tvrtkom iz Velike Britanije gdje će Rapid Retail kao njihov franšizer postaviti Surf'n'Fries kućice na mnoge europske stadione diljem Velike Britanije i Francuske. Među njima su i poznata zdanja poput Stade de Francea i Old Trafforda. 

Ovu vijest potvrdio je vlasnik franšize Andrija Čolak na svom Facebooku. 

Ovu suradnju komentirao je Charlie Daffern, šef Rapidovog europskog razvoja.

"Oduševljeni smo što smo otkrili našu novu suradnju, Rapid Food & Beverage, kao i novo uzbudljivo partnerstvo sa Surf’n’Friesom, koji je prvi u rastućem portfelju brendova s kojima ćemo surađivati. Cilj nam je isporučiti izvrsnu hranu na stadione", rekao je pa dodao:

"Surf'n'Fries je proizvod iznimne kvalitete, a njegovo jednostavno pakiranje koje stane u jednu ruku pokazalo se savršenim za jelo u pokretu, pogotovo za navijače na tribinama i ljude koji uživo gledaju neki događaj."

Surf'n'Fries je brand koji je potekao iz Rijeke, a ubrzo se kroz godine proširio po cijelome svijetu. Hrvatski krumpirići tako su od 2018. godine dostupni i na legendarnoj surferskoj plaži u Australiji Bondi Beach. 

Ova franšiza ima preko 60 objekata širom svijeta, pa se tako mogu naći i u Čileu, Južnoafričkoj Republici, Dubaiju, Indiji, Vijetnamu, Kuvajtu, Gruziji, Jordanu, Rumunjskoj, Rusiji, Sloveniji, Irskoj, Njemačkoj i Egiptu. 

Izvor: Index

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.