Share
Tweet
Share
Send to friend

Frizerski salon zdravstvenim djelatnicima i starijim osobama nudi besplatno šišanje i frizuru

Odlučili su svoje slobodne nedjelje pokloniti upravo njima.

Frizerski salon zdravstvenim djelatnicima i starijim osobama nudi besplatno šišanje i frizuru

Kao zahvalu za sve što za nas rade u ovim kaotičnim i stresnim vremenima, zagrebački beauty studio La Rosa odlučio se lijepom gestom odužiti zdravstvenim djelatnicima u bolnicama.

Odlučili su svoje slobodne nedjelje pokloniti upravo njima. U ovom zagrebačkom salonu liječnici, medicinske sestre i laboranti iz bolnica grada Zagreba svake nedjelje od 7 do 17 sati mogu doći na besplatno šišanje i frizuru. Gesta je to koja zaslužuje pohvalu, a iz La Rose nam kažu da im je ova prva radna nedjelja gotovo cijela popunjena, piše zadovoljna.hr.

"Sa svoje dvije zaposlenice razgovarala sam što bismo mogle napraviti kako bismo dale neki doprinos trenutačnoj situaciji. Odlučile smo se da je nedjelja najprikladniji dan kada se možemo posvetiti zdravstvenim djelatnicima", kaže Marija Klepić, vlasnica beauty studija La Rosa. Kako im je nedjelja inače neradni dan, ovu odluku bilo je potrebno prijaviti kao humanitarni rad, dodaje Marija.

Za termine je potrebno naručiti se unaprijed, na broj telefona 01 5586 599 ili porukom preko Facebook stranice Beauty studio La Rosa. Za ovu nedjelju već imaju 11 narudžbi, a javili su se djelatnici bolnica Sveti Duh, Sestre milosrdnice i Merkur. Kod naručivanja potrebno je navesti odjel i bolnicu u kojoj je osoba zaposlena.

U studiju La Rosa besplatno šišanje i frizuru poklanjaju i starijim i nemoćnim osobama, također uz prethodnu najavu.

Izvor: zadovoljna.hr

    

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.