Share
Tweet
Share
Send to friend

Ženama u Combisu slobodan dan povodom Međunarodnog dana žena

Jedan od tehnoloških lidera na regionalnom tržištu nastavlja s projektom #GetInvolved.

Ženama u Combisu slobodan dan povodom Međunarodnog dana žena

Sve zaposlenice Combisa dobile su slobodan dan povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka.

"Svi znamo kako je teško naći vrijeme za sebe uz brojne poslovne i obiteljske obaveze. Imajući to na umu, kao i naša zalaganja u sklopu Saveza za rodnu ravnopravnost ove godine smo kolegicama za Dan žena omogućili da kroz slobodan dan i posebno pripremljeni znak pažnje uzmu mali predah za sebe. Ideja je da za Dan žena ne moramo raditi ništa ako ne želimo, a odluka je na svakoj od nas", rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu.

Prema anketi među ženama u Combisu ova inicijativa je odličan potez, a u budućim projektima žene priželjkuju druženje u prirodi, sport i edukacije. Na tragu ankete, u utorak, 9. ožujka, za žene u Combisu održat će se i webinar 'Neka bude jednostavno' na kojem će biti riječi o izazovima ravnoteže privatnog i poslovnog života, odnosno odgovoriti na pitanje kako imati sve, a da ne žrtvujemo sebe, kako ojačati samopoštovanje i ljubaznost prema nama samima.

"Webinar održavamo dan nakon Dana žena kako bismo kolegicama dali mogućnost da 8. ožujka uzmu samo za sebe, što smatramo posebno važnim u ovim kriznim i stresnim vremenima. U ostatku godine nastavljamo s aktivnostima za poticanje rodne ravnopravnosti, a u planu imamo i inicijativu koja se odnosi na mogućnosti za muškarce, koje bi se ponovno trebale pozitivno odraziti na žene. Želimo pozitivno utjecati u što više smjerova i na čim više načina snažiti žene i muškarce, a posljedično, nadamo se, utjecati i na bolje društvo", ističe Maja Markulin Klarić.

Slobodan dan za žene i edukacija dio su #GetInvolved projekta za bolji Combis i bolje društvo. U sklopu ovog projekta ove godine su već započeli programi za motivaciju 'Žnirance zaveži' i 'Jezik razveži' u kojima Combisovci vježbaju i pričaju o mentalnom zdravlju.

Pod istim krovnim sloganom Combis je lani postao prva ICT tvrtka članica Saveza za rodnu ravnopravnost i članicom inicijative Plastic Waste Free Croatia čiji je cilj poticati poslovne organizacije da pridonesu globalnoj borbi protiv zagađenja mora i oceana plastičnim otpadom.

Izvor: Večernji list

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.