Share
Tweet
Share
Send to friend

Vlasnik mesnice radniku poklonio automobil za 25 godina rada

Poslodavac se na doista poseban način zahvalio svom zaposleniku na višegodišnjem trudu i zalaganju.

Vlasnik mesnice radniku poklonio automobil za 25 godina rada

Vlasnik tuzlanske mesnice ‘Brajlović’, Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio pokloniti automobil Golf V.

Kako prenosi Poslovni dnevnik, Rasudin Muhić u mesnici radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom mjeseca ramazana, mjeseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesnice na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Vlasnik je sve objavio na Facebook stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

„Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović“, napisao je Brajlović.

Izvor: poslovni dnevnik

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.