Share
Tweet
Share
Send to friend

Regionalni sajam poslova - Vaš partner na putu pronalaska savršenih kandidata!

MojPosao i ove jeseni, od 13. do 20. listopada, organizira online sajam poslova. Rezervirajte svoje mjesto!

Regionalni sajam poslova - Vaš partner na putu pronalaska savršenih kandidata!

Gospodarstvo se zahuktava, BDP raste, tržište rada življe je nego ikad. U odnosu na prošlu godinu 50% više je oglasa, čime su premašene brojke iz rekordne 2019. godine.

Rastom broja oglasa, prijava po oglasu je sve manje. Kandidati dobro i pomno biraju kojem će poslodavcu pokloniti povjerenje i prijaviti se na oglas. 

U oglasima više nikako nije dovoljno navesti redovna primanja. To se podrazumijeva. Kandidati traže informacije o kulturi rada, atmosferi, beneficijama, međuljudskim odnosima. Žele saznati sve o tvrtki, gdje su uredi, radi li se od doma, koliko zaposlenika tvrtka ima…

Najbolji način da te informacije pružite potencijalnim kandidatima je Regionalni sajam poslova!

Osim oglasa za posao, predstavite svoju tvrtku kroz elemente štanda:

O nama gdje možete predstaviti tko ste i što ste, te Zašto mi gdje možete navesti beneficije i pogodnosti za zaposlenike. Također, Iskustva zaposlenika omogućuju vam da potencijalni kandidati iz prve ruke saznaju kako je raditi u vašoj tvrtki, nešto što je u posljednje vrijeme od iznimne važnosti. Platforma ima i mogućnost chata tako da u stvarnom vremenu možete komunicirati direktno s potencijalnim kandidatima te predstaviti tvrtku u najboljem svjetlu!

Odaberite između Zlatnog, Srebrnog ili Brončanog štanda ovisno o tome koliko oglasa želite imati te kakvu medijsku kampanju želite za svoju tvrtku.

Bogata marketinška kampanja obuhvaća online i offline kampanju vodećih nacionalnih i regionalnih digitalnih, radio i tiskanih medija, društvenih mreža i aplikacija. 

Više informacija potražite na: https://regionalnisajamposlova.com/

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.