Share
Tweet
Share
Send to friend

Allianz Hrvatska – siguran put do uspješne karijere!

Postani dio tima predvodnika inovacija svjetske osigurateljne industrije i vodećeg svjetskog pružatelja financijskih usluga.

Allianz Hrvatska – siguran put do uspješne karijere!

Voliš izazovne i inovativne projekte? Želiš učiti? Onda si trenutno na krivom radnom mjestu, jer Allianz traži upravo tebe!

Allianz Hrvatska dio je Allianz Grupe, vodećeg europskog i svjetskog pružatelja financijskih usluga i najvažniji brend u sektoru osiguranja na svijetu, prema popisu najboljih svjetskih brendova društva Interbrand.

Glavna snaga Allianz Grupe su digitalizacija i razvojne mogućnosti uvođenjem transformacija u poslovanje Allianza diljem svijeta. Oni su predvodnici inovacija unutar svjetske osiguravateljne industrije. Njihov moto je 'pobrinimo se za sutra', a kako bi to ostvarili već danas traže kreativne, ambiciozne i ustrajne kandidate koji će njihov tim osnažiti na pozicijama: Web programer (m/ž), Oracle projektant programer (m/ž)Projektant – analitičar (m/ž) i Sistem inženjer (m/ž).

Zvuči zanimljivo, ali smatraš da nemaš dovoljno iskustva za prijavu? Ne brini – u Allianzu su spremni mentorirati nove kolege i ponuditi razvoj u svim smjerovima. 

Stoga, odvaži se i pokreni vlastiti karijerni razvoj unutar Allianza!

Što ti nude?

Kako bi potaknuli tvoj profesionalni (i osobni!) rast i razvoj, u Allianzu ti nude digitalne programe učenja bilo kada i bilo gdje te rad u timovima s kolegama koji su spremni dijeliti znanje. Također, s ciljem uspostavljanja ravnoteže između privatnog i poslovnog dijela života nude ti mogućnost hibridnog načina rada (iz ureda i od kuće), dodatno zdravstveno osiguranje, napredak sukladno ostvarenim rezultatima, ugovor na neodređeno i još puno toga…

Svoj životopis pošalji im pošalji najkasnije do 21.10.2021. i postani dio Allianz tima!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.