Share
Tweet
Share
Send to friend

16. konferencija o nabavi: Nova razina nabave i opskrbnog lanca uz nove tehnologije

Digitalna transformacija i pandemijska kriza snažno utječu na nabavnu djelatnost.

16. konferencija o nabavi: Nova razina nabave i opskrbnog lanca uz nove tehnologije

Ovogodišnja konferencija pod sloganom 'Vrijeme rizika i prilika' održava se 28. listopada u Hotelu Antunović i na online platformi u organizaciji Hrvatske udruge nabavne djelatnosti i poslovnog tjednika Lider.

Na konferenciji sudjeluju vrhunski domaći i inozemni stručnjaci s područja nabavne djelatnosti, a glavne teme se odnose na prilagođavanje nabave novim uvjetima poslovanja. 

Jedan od govornika je Marcell Vollmer, partner i direktor u Boston Consulting Group. Izlaganje „Nova razina nabave i opskrbnog lanca uz nove

tehnologije u post-COVID-19 eri“ bazirano je na njegovom iskustvu u radu s kompanijama različitih djelatnosti i veličina. 

Fokus predavanja je pomoći tvrtkama u uklanjanju složenosti nabave i opskrbnog lanca kroz jednostavna, pametna i otvorena softverska rješenja. 

Njegova specijalnost je digitalna transformacija, inovacije, novi poslovni modeli, restrukturiranje i reorganizacija s naglaskom na nabavu, opskrbni lanac i operacije na globalnoj razini. 

Kao „digitalni ambasador“ i pobornik preispitivanja procesa i korporativne strukture zaslužan je za stvaranje „superfluidnog poduzeća“.

O prilikama za bržu transformaciju nabave u vrijeme krize govorit će Dominique Lebigot, direktor nabave francuske kompanije LVMH Wines and Spirits. Njegovo iskustvo iz vrhunskih, globalno poznatih kompanija te uspješna transformacija nabave biti će predstavljeni sudionicima Konferencije o nabavi.

Na okruglom stolu o poslovanju u vrijeme povećanih rizika i mogućnosti sudjelovat će voditelji nabave iz Adris grupe, Kamgrada i Hemopharma.

Više o konferenciji saznajte na https://lider.events/nabava/ 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.