Share
Tweet
Share
Send to friend

Kandidati i employer branding u jednom paketu - Sezonac.hr

Želite privući najbolje kandidate za sezonu i pritom ulagati u employer branding? Predstavite svoju tvrtku na online sajmu poslova Sezonac.hr koji traje od 26. siječnja do 4. veljače.

Kandidati i employer branding u jednom paketu - Sezonac.hr
Odbrojavamo još svega 8 dana do online sajama poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr. To znači da imate još malo vremena, do 19. siječnja, da prijavite svoju tvrtku za sudjelovanje na ovom jedinstvenom online sajmu poslova.
 
Budite spremni da se od srijede 26. siječnja predstavite kandidatima koji će tijekom 10 dana, koliko traje Sezonac.hr, pretraživati štandove tvrtki koje se odluče istaknuti među konkurencijom i predstaviti svoju ponudu poslova te benefite koje nude svojim zaposlenicima koji rade u turizmu i sezoni. 
 

Employer branding u sklopu sajma

 
Iako se brojne tvrtke u jeku pandemije i dalje dvoume hoće li uskočiti u zadnji vlak kako bi predstavili svoju ponudu radnih pozicija u turizmu i sezoni, veliki dio tvrtki, čak 77% prema istraživanju portala MojPosao, kreće s regrutacijom kandidata za sezonu već u siječnju i veljači. 
 
Sudjelovanje na online sajmu poslova Sezonac.hr, osim kvalitetnih i proaktivnih kandidata, donosi i bogatu promocijsku stavku za tvrtke koje zakupe štand na sajmu s obzirom na to da će intenzivna marketinška kampanja sajma osigurati tvrtkama prisutnost u vodećim domaćim medijima što ujedno podrazumijeva employer branding tvrtke.
 

Što vas očekuje na sajmu? 

 
Izuzetno velika posjećenost - tijekom dosadašnjih godina sajam je ostvario više od 700.000 posjeta tražitelja posla iz Hrvatske i regije, a izlagači su zaprimili više od 46.000 prijava na oglase za posao
 
Employer Branding - doseg do preko 1.000.000 korisnika / potencijalnih kandidata – štand na sajmu, oglasi i marketinška kampanja na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije
 
Brza, jednostavna i direktna komunikacija s kandidatima putem chat-a i video poziva
 
Dostupnost sajma od 0 do 24 - posloprimci sajmu mogu pristupiti u bilo kojem trenutku, putem mobitela, osobnih računala i tableta
 
Intenzivna marketinška kampanja - ukupne vrijednosti preko 300.000 kuna, svim izlagačima osigurava veću prisutnost u medijima i na društvenim mrežama 
 
Iskustva sudionika:
 
"Sajam poslova u turizmu idealna je prilika za upoznati sve one kandidate koji ne bi imali priliku predstaviti se Poslodavcima uživo, zbog, prije svega, geografske dislociranosti. Prilika je to za sveobuhvatniji pristup tržištu rada, većem spektru pa samim time i većem broju kvalitetnijih kandidata.
Interakcija s kandidatima je u stvarnom vremenu, a cijeli proces od prijave do samog kontakta s kandidatima je brz i jednostavan. Sama ideja sajma je odmak od standardnih uhodanih procedura traženja i selekcije i primicanje sve većem broju kandidata iz skupine milenijalaca kojima je ovaj način komunikacije puno bliži, izravniji i brži. Ukratko: Palac gore!"
 
Igor Leben
Direktor za upravljanje ljudskim potencijalima
Le Meridien Lav, Split (Grand Hotel Lav d.o.o.)
 
Ostala iskustva sudionika i više informacija potražite na Sezonac.hr
 

Vaše mjesto na Sajmu osigurajte što prije rezervacijom štanda, rok za prijavu je 19. siječnja!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.