Share
Tweet
Share
Send to friend

Kako u promjenjivim, 'hibridnim' okolnostima voditi i inspirirati ljude?

Odgovore nudi 10. HR days konferencija, 21. i 22. rujna u Rovinju!

Kako u promjenjivim, 'hibridnim' okolnostima voditi i inspirirati ljude?

Naši životi su se promijenili, uključujući i način na koji komuniciramo, radimo i vodimo timove. 

Ako ste odgovoran lider, prije ili kasnije postavit ćete si pitanje: Kako u 'hibridnim' okolnostima voditi i inspirirati timove te kako im pomoći da razviju svoje vještine rješavanja problema i kritičkog razmišljanja?

Odgovor na ovo pitanje stiže koncem ljeta, 21. i 22. rujna u Rovinju, na HR Days konferenciji

Kako inspirirati ljude i povećati njihovu angžiranost?

Na desetom izdanju vodeće regionalne konferencije posvećene razvoju ljudskih potencijala ponovno Vas očekuju inspirativna predavanja domaćih i stranih HR stručnjaka.

Dr. Evi Prokopi je multikulturalna stručnjakinja koja je živjela u 6 zemalja i radila s ljudima iz 58 država. Ima ogromno iskustvo u regrutaciji zaposlenika, coachingu, vođenju timova online, hibridno i ‘od doma’ za više od 100 tvrtki i start-upova globalnog poslovnog časopisa Fortune.

Predavanjem pod nazivom 'Responsible Leadership as a key factor for future of work in 2025.', Evi će nam otkriti što podrazumijeva odgovorno vođenje na radnom mjestu i kako razviti angažman tima i vještine rješavanja problema. 

Claude Silver, 'Chief Heart Officer' tvrtke VaynerMedia, posjetitelje konferencije će podsjetiti na jednostavnu i, dojma smo, pomalo zapostavljenu perspektivu - onu prema kojoj su na poslu svi 100% ljudi. Inspirirat će vas da krenete u akciju i u vaše organizacije unesete empatiju, autentičnost i ambiciju!

Premalo ljudi je u potpunosti angažirano na poslu. Srećom, postoji rješenje za ovaj problem, krije se u komunikaciji i s njime će nas upoznati Antoni Lacinai, međunarodni autoritet i stručnjak za komunikaciju. Antoni će nam otkriti tri komunikacijske supermoći, kako brzo dijagnosticirati uzroke postojeće razine angažmana zaposlenika i što možemo postići ako zaista saslušamo i pokušamo razumjeti naše zaposlenike.

No, nisu predavanja jedino čemu HR days konferencija duguje svoj status nezaobilaznog odredišta HR profesionalaca...

Na programu će svoje mjesto naći i interaktivne radionice namijenjene obogaćivanju vašeg znanja i usvajanju novih vještina kao i okrugli stol 'Great resignation: Ostaješ ili odlaziš?'. 

Iskoristite Super Early Bird cijenu kotizacije do 15.lipnja i vidimo se u Rovinju!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.