Share
Tweet
Share
Send to friend

Kako pronaći kvalitetne kandidate na kompetitivnom tržištu rada?

Stanje na domaćem tržištu rada nije nikad bilo izazovnije. Potrebno je puno truda da se privuče kvalitetne kandidate, stoga donosimo rješenje za sve tvrtke koje žele napraviti korak bliže prema tom cilju.

Kako pronaći kvalitetne kandidate na kompetitivnom tržištu rada?

Već i vrapci na grani znaju da radne snage u našoj zemlji itekako manjka. Nezahvalna je to situacija za sve one poslodavce koji imaju potrebe za zapošljavanjem, no nedostatak prilika i resursa ih onemogućuju u ostvarivanju kvalitetnijeg dosega te isticanju među konkurencijom.

Međutim, rješenje postoji!

MojPosao za sve poslodavce koji žele proširiti svoj doseg na tržištu rada i pronaći kvalitetne kandidate već trinaestu godinu zaredom organizira najveći online Regionalni sajam poslova (od 17. do 21. listopada 2022.), a koji obuhvaća zemlje regije: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

 

Kakve prilike donosi Regionalni sajam poslova vašoj tvrtki?

  • doseg do potencijalnih kandidata u Hrvatskoj i regiji
  • jednostavnu i brzu komunikaciju s kandidatima putem chat-a i video poziva
  • isticanje prednosti Vaše tvrtke kao poslodavca
  • Employer Branding - doseg do preko 7.200.000 potencijalnih kandidata putem štanda na Sajmu, oglasa na vodećim portalima i marketinške kampanje na području Hrvatske i regije
  • stvaranje baze potencijalnih kandidata za buduće potrebe

 

Saznajte najnovije trendove na tržištu rada

Kako ne biste lutali bespućima informacija o tržištu rada, ove godine organiziramo i poseban webinar početkom rujna s temom „Što se događa na tržištu rada u Regiji i EU“. Webinar će ponuditi korisne informacije o trendovima na tržištu rada, kretanju radne snage izvan i unutar granica regije i EU te drugim aktualnostima. Uskoro donosimo više informacija, a do tada se možete pretplatiti na MojPosao YouTube kanal.

Osigurajte svoje mjesto kao Zlatni, Srebrni ili Brončani izlagač na Regionalni sajam poslova uz popust od 15% kojeg ostvarujete ranom prijavom do 31.8.2022.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.