Share
Tweet
Share
Send to friend

Sve što trebate znati o tržištu rada te kako se istaknuti

U bujici informacija o tržištu rada nekad se teško snaći, stoga MojPosao priprema webinar uoči najvećeg online Regionalnog sajma poslova.

Sve što trebate znati o tržištu rada te kako se istaknuti

Za sve poslodavce koji se žele istaknuti na tržištu rada, proširiti svoj doseg i pronaći kvalitetne kandidate, MojPosao već trinaestu godinu zaredom organizira najveći online Regionalni sajam poslova aktivan u isto vrijeme u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. 

Možete se istaknuti kao Zlatni, Srebrni ili Brončani izlagač. Koji god sjaj izabrali, svaki od njih nudi brojne pogodnosti te razmjerno sudjelovanje u medijskoj kampanji koja obuhvaća objave na vodećim nacionalnim i lokalnim radio postajama, portalima, tiskanim medijima te MojPosao platformama. Detaljne specifikacije štandova možete pronaći u sklopu prezentacije.

Što se događa na tržištu rada u Regiji i EU?

U vrijeme kada se većina nas potpuno vrati u poslovnu rutinu nakon ljetnog godišnjeg odmora, dočekat će vas rujanska poslastica, webinar na temu „Što se događa na tržištu rada u regiji i EU?“. Termin webinara je 7. rujna od 14:00 do 15:30 sati te se na njega možete već sad prijaviti kako biste dobili podsjetnik i link neposredno prije live prijenosa. 

Na webinaru će sudjelovati Vesa-Pekka Kirsi, Senior Vice President/Head of Alma Career grupacije portala za zapošljavanje u CEE, Baltiku, Balkanu i Finskoj, te čelne osobe vodećih regionalnih portala za zapošljavanje: Igor Žonja, CEO/Predsjednik uprave Tau on line d.o.o./portala MojPosao – Hrvatska, Sonja Ćetković, managing director Poslovi Infostud – Srbija, Mersiha Mima Mehić, Generalna direktorica/CEO, Kolektiv (MojPosao.ba) – Bosna i Hercegovina, Darko Velkov - Generalni menadžer - Vrabotuvanje.com – Makedonija i Tomaž Berkopec, direktor portala Deloglasnik – Slovenija.

Webinar će ponuditi korisne informacije o trendovima na tržištu rada, kretanju radne snage izvan i unutar granica regije i EU, zadržavanju postojećih radnika i privlačenju kvalitetnih kandidata te brojnim drugim aktualnim temama.

Izvršite prijavu na Regionalni sajam poslova do 31.8. i ugrabite vrući ljetni popust od 15%!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.