Share
Tweet
Share
Send to friend

Jubilarna 10. HR Days konferencija uvest će vas u svijet novog oblika leadershipa

Danas, 21. rujna u hotelu Lone u Rovinju, počinje najveće regionalno okupljanje stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji MojPosao.

Jubilarna 10. HR Days konferencija uvest će vas u svijet novog oblika leadershipa

Great resignation, quiet quitting, quiet hiring, quiet firing, home office - samo u neki od pojmova s kojima se susrećemo u posljednje vrijeme. Da je u svijetu nastupilo doba velikih promjena, svima je jasno. Ljudi žele veću slobodnu te kvalitetniji privatni i poslovni životni balans. Sve te pojave, lidere su dovele na nepoznati i skliski teren. Upravo će iz tog razloga, deseta po redu HR Days konferencija “pod povećalo” staviti drugačije oblike vodstva, zasnovane na prepoznavanju i razvoju potencijala zaposlenika, izgradnji prijateljskih odnosa te poticanju snažne inkluzivne kulture.

Pored interesantnih predavanja istaknutih domaćih i stranih predavača te interaktivnih radionica, ovogodišnja konferencija posjetiteljima će ponuditi i panel raspravu, druženje “jedan na jedan” uz kavu sa svjetski poznatim stručnjacima, ali i neizostavni networking.

Životni balans nikada nije bio važniji

Prvi dan konferencije donosi pregršt zanimljivih predavanja, ali i radionica. Posjetitelji će tako moći uživati u predavanjima poznatih govornika poput Antonia Lacinaia, međunarodnog stručnjaka za komunikaciju koji će otkriti kako povećati angažiranost zaposlenika. Uz njega na pozornicu će se popeti i Claude Silver koja će posjetitelje potaknut da u svoje organizacije unesu empatiju, autentičnost i ambiciju, dok će višestruko nagrađivana Sussess Coach & Trainer Evi Prokopi, sudionike naučiti kako odgovorno voditi i inspirirati timove te kako im pomoći da razviju vještine rješavanja problema i kritičkog razmišljanja.

Drugi dan započinjemo s dvije radionice koje će u prvi plan staviti kvalitete dobrih lidera kao i vječito pitanje “kako izgraditi što bolji i kvalitetniji odnos sa zaposlenicima“. Dan nastavljamo sa tri zanimljiva predavanja koja nam otkrivaju male tajne employer brandinga, ali i izazove koji očekuju lidere u budućnosti. Nakon toga, unutar panel rasprave dotaknut ćemo se sve glasnijeg fenomena “great resignation” koji je zahvatio cijeli svijet, dok ćemo konferenciju zatvoriti uz proglašenje dobitnika nagrade za Najbolje HR prakse.

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije.

Partner konferencije je Algebra, a sponzori LQ, HR cloud, Halpet, Life Friendly Firm, Microsoft, Carlsberg i Lamaro digital.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.