Share
Tweet
Share
Send to friend

Naj radnik u Hrvatskoj je Nataša Šantić!

Vjeroučiteljica i turistička vodičkinja iz Đakova osvojila je nagradu dr. Dražen Glavaš i pripadajući ček u iznosu od 100 tisuća kuna.

Naj radnik u Hrvatskoj je Nataša Šantić!

Petu godinu zaredom Hrvatska je dobila najboljeg radnika/cu!

Ove godine ta čast je pripala Nataši Šantić iz Đakova, koja je prikupila najviše glasova u tradicionalnom izboru za naj radnika u okviru projekta Mali svjetionik

Na natječaj je pristiglo više od 800 prijava s opisima radnika i njihovog doprinosa zajednici, koje su slali njihovi kolege, prijatelji, članovi obitelji ili klijenti.

'Imati Natašu za radnu kolegicu velika je privilegija i čast. Izuzetno cijeni sve kolegice i kolege, a naročito učenike i njihove roditelje. Odlikuje se ponašanjem u skladu s usvojenim etičkim načelima i temeljnim vrijednostima. U svakom susretu s njom očituje se njezina dobrota, empatija te briga za druge uz riječi podrške. Svojim osmjehom i humorom uspije svakome uljepšati dan', navedeno je u tekstu kojim je Nataša Šantić nominirana za priznanje dr. Dražen Glavaš i nagradu od 100 tisuća kuna, koje je u konačnici i osvojila s ukupno 3.410 glasova.

Drugo mjesto pripalo je Marinu Ivančeviću, tehničaru na hitnom medicinskom prijemu u Splitu, a treće Ani Madžar, spremačici u OŠ Ljubljanica u Zagrebu.

Kao suorganizatori i partneri projekta ‘Mali svjetionik’, uz udrugu Partner djeluju poduzeće Mazars, zaklada Rhema,poduzeće Tim Kabel, Profil-Klett, Croma.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.