Share
Tweet
Share
Send to friend

MojaPlaća: Što ima novo?

Odnedavno imamo nekoliko novosti u servisu MojaPlaća.

MojaPlaća: Što ima novo?

Prva se naravno odnosi na prelazak s kune na euro. Kako bismo vam olakšali tu tranziciju, servis MojaPlaća ostavio je podatke i u kunama i u eurima. Kako bi mijenjali željeni prikaz servisa potrebno je samo u desnom gornjem uglu odabrati željenu valutu prikaza. Prikaz u euru se radi na temelju fiksnog tečaja konverzije od 7,5345 kuna za jedan euro. 

U samom upitniku ispitanici plaće i dalje unose u kunama, dok se svi ne sažive s novom valutom.


 
Drugi novitet dostupan je korisnicima s punim pristupom alatu. Od nedavno je moguć paralelan prikaz više pozicija koji omogućuje lakšu usporedbu. Više pozicija ste i do sada mogli koristiti, ali je njihov prikaz bio nespretan te ste morali otvarati jedan po jedan izvještaj. Sada smo taj prikaz promijenili na način da u jednoj tablici odmah možete vidjeti sve pozicije koje vas zanimaju. Osim pregleda, možete naravno koristiti filter, paliti i gasiti kriterije prema kojima vam se prikazuju podaci. Ova je značajka za sada dostupna samo korisnicima  s godišnjom pretplatom na Alat za izračun plaća.


Za više informacija slobodno se obratite na  mail adresu valentina.gustin@moj-posao.net.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.