Share
Tweet
Share
Send to friend

Sezonac.hr je pred vratima! Dočekaj ga spreman/na!

Najveći online sajam poslova u turizmu i sezoni vrata posjetiteljima će otvoriti za točno sedam dana.

Sezonac.hr je pred vratima! Dočekaj ga spreman/na!
Nakon dugog iščekivanja, konačno možemo reći kako je Sezonac.hr, tradicionalni susret poslodavaca u potrazi za 'pojačanjima' i kandidata koji se nadaju pronalasku odličnog posla, sasvim blizu i nalazi se 'iza ugla'.
 
Sajam će svoja virtualna vrata širom otvoriti sljedećeg tjedna, u noći s ponedjeljka na utorak (točno u ponoć!), a na njemu će te ponovno dočekati odlični poslodavci koji nude čitav niz raznovrsnih poslovnih prilika. 
 
Od onih namijenjenih osobama bez iskustva, koje se tek spremaju zakoračiti u šarolik svijet tržišta rada, do pozicija za one s puno 'utakmica u nogama'. Očekuju te natječaji u kojima se traže radnici različitih profila, odnosno stupnjeva obrazovanja, znanja i vještina te sezonski poslovi, ali i oni na neodređeno.
 
Drugim riječima, na Sezoncu svatko može pronaći nešto za sebe!
 

Jesi li se spakirao/la?

 
Kao i prilikom svakog drugog putovanja, prije nego se otisnemo u nepoznato potrebno je našu torbu (pa makar i virtualnu) ispuniti stvarima koje bi nam mogle zatrebati. Stoga, pravi je čas da obrišeš virtualnu prašinu sa životopisa koji već duže vrijeme, pomalo zaboravljen i gotovo skriven, drijema negdje na računalu i pripremiš ga za sajam! 
 
Savjeti kako napisati, osvježiti ili 'ispeglati' životopis čekaju te OVDJE.
 
Sajam omogućuje komunikaciju s potencijalnim poslodavcima putem chata ili videopoziva. Prilika je to da postavljanjem konkretnih pitanja vezanih uz zaposlenje kod određenog poslodavca otkriješ radi li se o pravom poslu za tebe. Također, javljanjem poslodavcu putem chata potvrđuješ proaktivnost i zainteresiranost za određeno radno mjesto čime se odmah u startu ističeš među konkurencijom. 
 
Kad je o tehničkim detaljima riječ, stvari su poprilično jednostavne. U chat boxu će biti vidljiv zeleni ili crveni kružić koji signalizira je li status poslodavca 'online' ili 'offline'. Ako je poslodavac s kojim želiš komunicirati prisutan na mreži, odgovor možeš očekivati u najkraćem mogućem roku, dok će poslodavcima koji su u trenutku slanja poruke 'offline' biti upućena notifikacija o dospijeću iste. 
 
Preporučamo da unaprijed malo razmisliš o pitanjima na koja želiš doznati odgovor te da komunikacija s poslodavcima bude otvorena i iskrena. S obje strane, dakako.
 
Nakon što ste razmijenili nekoliko poruka, sljedeći korak je, ukoliko to poželiš i pristaneš na tu opciju, dogovaranje video intervjua. Ipak su oni postali naša svakodnevica, zar ne? Njime će poslodavac pobliže upoznati sve one kvalitete i vještine koje te čine savršenim kandidatom, a ti ćeš bolje upoznati tvrtku čijim dijelom ćeš potencijalno uskoro postati.
 
Kako se prijaviti na oglas?
 
Kad je riječ o samoj prijavi na oglas za određeno radno mjesto, ona je potpuno jednostavna i brza.
 
Na dnu svakog oglasa nalazi se poveznica za prijavu, ako se želiš prijaviti samo na taj oglas. 
 
S druge strane, ako si pronašao/la više oglasa koji su ti zanimljivi i na koje se želiš prijaviti, u dijelu SVI POSLOVI ćeš kliknuti kućicu BRZA PRIJAVA kod svakog oglasa za koji se želiš prijaviti te na kraju kliknuti PRIJAVA.
 
Prijaviti se možeš s profilom koji imaš na MojPosao ili bez profila na način da uneseš svoje kontakt podatke.
 
I to je to!
 

Vidimo se od 24. siječnja do 2. veljače na Sezoncu!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.