Share
Tweet
Share
Send to friend

Kako doista izgleda rad u 'sezoni' u Hrvatskoj?

Ako si barem jednom tijekom svoje karijere odradio/la 'sezonu' ili razmišljaš o pronalasku sezonskog posla, sudjeluj u tradicionalnom MojPosao istraživanju o sezonskom zapošljavanju!

Kako doista izgleda rad u 'sezoni' u Hrvatskoj?

U razdoblju tipičnih zimskih radosti, dok na Jadranu puše orkanska bura, u gorju pada snijeg, a u nizinskim predjelima polja prekriva mraz, mnogi u mislima znaju ‘otputovati’ u toplije krajeve. Negdje na more, tamo gdje je ljeto vječno, a sunce neprestano blistavo sjaji. 

Osim povremenog maštanja o promjeni klime i okruženja, mnogi početkom godine ozbiljno promišljaju i o zaokretu u karijeri. A kad se to dvoje spoji, najlogičniji sljedeći korak je posjetiti mjesto koje već godinama povezuje potragu za poslom te more, sunce i plaže - Sezonac.hr.

Bogatu ponudu oglasa za slobodna radna mjesta (više od 200 različitih poslovnih prilika!) na najvećem online sajmu poslova u turizmu i sezoni možeš istraživati sve do 2. veljače, a dok razmišljaš koja od ponuđenih opcija je ona prava, trebamo tvoju pomoć.

Naime, MojPosao ponovno za vrijeme trajanja Sezonca provodi Istraživanje o sezonskom zapošljavanju.

Stoga, ako si barem jednom tijekom svoje karijere odradio/la 'sezonu', ili pak razmišljaš o pronalasku sezonskog posla, podijeli s nama svoje dojmove i razmišljanja te sudjeluj u istraživanju!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.