Share
Tweet
Share
Send to friend

MojaPlaća - U nekoliko koraka odredite plaću potencijalnih, ali i sadašnjih zaposlenika

Iako plaća nije jedino što utječe na zadovoljstvo vaših radnika, kao i na odluku potencijalnih kandidata o pridruživanju vašem timu, njen utjecaj je, svi to znamo, ogroman i neporeciv.

MojaPlaća - U nekoliko koraka odredite plaću potencijalnih, ali i sadašnjih zaposlenika

Koš za otpatke, postavljen nedaleko vašeg radnog stola, na pomno određenoj udaljenosti koja vam predstavlja dovoljno velik, ali nipošto nepremostiv izazov dok igrate 'uredsku košarku', dobrano ste ispunili zgužvanim papirićima. Prošaranim nedovoljno dobrim idejama. Međutim, sa svakim novim ubačajem u koš napredovali ste prema zamišljenom cilju. Istom onom kojem ste sada, bezbroj papirića kasnije, bili nadomak. 

Da, ovo je savršen tekst za oglas kojim tražite 'pojačanje' svog tima, promrljali ste si u bradu. Ima sve… Istovremeno duhovit te informativan dio koji opisuje tvrtku i vaše vrijednosti, jasno navedene radne zadatke (s naglaskom na one najinteresantnije) te ono ključno i neizostavno - sve pogodnosti i benefite koje vaša tvrtka nudi. No, jedna stvar vas i dalje 'žulja', sprječavajući vas da zgotovite tekst i pošaljete ga MojPosao konzultantu radi objave na portalu. 

Koju plaću navesti u oglasu za posao? Odnosno, kojim iznosom ćemo privući kvalitetne kandidatkinje i kandidate, bez da previše opteretimo vlastite financije i uđemo u 'crveno'?

Kad malo bolje razmislite, radi se o problemu koji vam se ponavlja. Eto, baš neki dan ste s jednim od vaših najvrjednijih zaposlenika razgovarali o njegovoj budućnosti u tvrtki i kad je na red došao financijski dio priče, odnosno pitanje povišice, našli ste se u problemu. Znali ste da zaslužuje veću plaću, ali koji iznos ponuditi?

Pitanja su ovo s kojima se poslodavci suočavaju na svakodnevnoj bazi.

Srećom, rješenje postoji i nudi ga MojaPlaća.hr - jednostavan, brz i precizan alat za određivanje plaća zaposlenika te izradu održive strategije nagrađivanja!

„Zahvaljujući podacima Paylab (MojaPlaća) servisa, između ostalog, uspjeli smo dobiti cjelovitu sliku tržišta. Informacije smo koristili za određivanje plaća i kao referentnu vrijednost za njihovu ponovnu procjenu.“   Michal Janik, Creatix now part of GoHealth

Riječ je o servisu koji prati iznose plaće za pojedina radna mjesta u Hrvatskoj. Istraživanje trenutno obuhvaća gotovo 400 radnih mjesta iz 36 djelatnosti. Prikupljanje ispitanika provodi se kontinuirano putem interneta, a trenutno je u istraživanju aktivno preko 55.000 ispitanika. 

Podacima iz istraživanja moguće je pristupiti u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta koje ima pristup internetu.

Stoga, uskladite očekivanja potencijalnih i postojećih zaposlenika s vašim mogućnostima nagrađivanja. 

Dodatne informacije potražite na MojaPlaća.hr.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.