Share
Tweet
Share
Send to friend

Biramo najbolje od najboljih: Ispuni anketu i osvoji nevjerojatne nagrade!

Pridruži nam se u potrazi za najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj.

Biramo najbolje od najboljih: Ispuni anketu i osvoji nevjerojatne nagrade!
Jesi li ikada razmišljao/la o tome što čini tvrtku zaista privlačnim poslodavcem?
 
Upravo to pitanje iz godinu u godinu postavljamo u okviru našeg istraživanja - Poslodavac Prvog Izbora!
 
Kao i svaki put, naš cilj je duboko zaroniti u tajne poslovnog svijeta i otkriti tko s punim pravom (i ponosom) stoji na vrhu piramide atraktivnosti i to prema ocjeni najvažnijeg suda - onog javnosti.
 
I dok upravo razmišljaš o svojim dosadašnjim radnim iskustvima, nemoj zaboraviti da svaka tvrtka koja se istakne kao sjajan poslodavac ne uspijeva to postići slučajno. Imidž i reputacija igraju ključnu ulogu u privlačenju talentiranih pojedinaca. Ljudi žele raditi u tvrtkama koje se brinu o njihovim potrebama, koje promiču ravnotežu između posla i privatnog života, te koje pružaju prilike za rast i razvoj. 
 
Ovo istraživanje ima za cilj istražiti upravo te aspekte, oslanjajući se na iskustva i mišljenja radnika, ali i javnosti općenito.
 
I nipošto nemoj pomisliti da će tvoj doprinos kreiranju liste najpoželjnijih poslodavac ostati nezapažen. Naime, svaka osoba koja ispuni našu anketu automatski ulazi u nagradnu igru, gdje imaš šansu osvojiti jednu od tri fantastične nagrade:
 
  1. Voucher za putovanje po izboru u vrijednosti od 600€ - zamisli se na nekom egzotičnom odredištu, dok punim pluća uživaš u svakom trenutku.
  2. SmartWatch Redmi Watch 2 Lite - moderni gadget koji će ti pomoći da ostaneš u koraku s vremenom i svojim ciljevima.
  3. PHILIPS bežične slušalice - uroni u svoj svijet omiljene glazbe ili podcasta bez muke oko kablova.
 
Svijet u kojem živimo se mijenja brzinom svjetlosti, stoga se i naša istraživanja prilagođavaju vremenu u kojem živimo. Možemo s ponosom istaknuti da je naše istraživanje dobilo novo 'ruho', a cijeli website je svježe redizajniran kako bismo olakšali sudjelovanje.
 

Sudjeluj u istraživanju Poslodavac prvog izbora i uđi u 'bubanj' za osvajanje sjajnih nagrada. Tvoj glas je važan i može napraviti razliku!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.