Share
Tweet
Share
Send to friend

Ajmo iskreno! Jesmo li, i koliko, zadovoljni poslom koji radimo?

Odgovore tražimo u okviru Nacionalnog indeksa zadovoljstva zaposlenika, istraživanja koje se bavi pitanjem ‘svih pitanja’ - volimo li svoj posao? Pridružite nam se u toj potrazi!

Ajmo iskreno! Jesmo li, i koliko, zadovoljni poslom koji radimo?

Prosječna osoba, čiji životni vijek se protegne na otprilike osamdesetak godina, na poslu će, tvrde određena istraživanja, provesti oko 90 tisuća sati. U prijevodu, radeći od doma, iz ureda ili na nekom drugom mjestu, 'potrošimo' više od 13 godina. 

Radi se o nezanemarivoj brojci, zar ne? A kad već odvajamo toliko vremena na nešto, red bi bio da učinimo sve kako bismo taj ogroman komad naših života posvetili onome što nas ispunjava i čini sretnim. Ili, barem, kako to vrijeme ne bismo rasipali na posao koji nam iz dana u dana, iz godine u godinu, stvara grč u želucu, stvarajući nepotrebne bore na našim licima.

Zajedno kreirajmo Nacionalni indeks zadovoljstva zaposlenika!

No, koliko ljudi doista radi posao koji voli i koji uživa raditi

Odlazimo li, u pravilu, na posao s osmijehom na licu, nestrpljivo iščekujući što će novi dan donijeti, ili pak ne možemo dočekati da sat na našem stolu označi kraj radnog vremena kako bismo otišli kući? 

A možda nam je potpuno svejedno i u ured dolazimo u odsustvu emocija. Kako onih pozitivnih, tako i onih negativnih.

U mozaiku domaćeg tržišta rada, kojeg čini više više od milijun i 680 tisuća zaposlenih u čitavom nizu različitih industrija, pronalazimo različite tipove radnika. Sretne i nesretne, zadovoljne i razočarane, motvirane i pasivne. 

Kojoj skupini ti pripadaš? I zašto?

Nacionalni ideks zadovoljstva zaposlenika, veliko i sveobuhvatno istraživanje koje provodi MojPosao, bavi se upravo tim pitanjima. Uključi se, podijeli s nama svoja razmišljanja i iskustva, kako bismo zajedno otkrili kako izgleda domaće tržište rada i jesmo li nacija zadovoljnih radnika te, ako nismo, što je potrebno kako bismo to postali. 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.