Share
Tweet
Share
Send to friend

Pridruži nam se u potrazi za najpoželjnijim poslodavcima!

I pritom osvoji sjajne nagrade!

Pridruži nam se u potrazi za najpoželjnijim poslodavcima!
Ako si poput većine drugih ljudi, postoje sasvim dobre šanse da si barem jednom tijekom svog profesionalnog putovanja sanjario/la o poslu iz snova. Pritom si, nagađamo, zamislio/la sebe kako odrađuješ zadatke u kojima uživaš, radiš s inspirativnim kolegama i osjećaš se ispunjeno u svakom trenutku.
 
No, koliko nas je za vrijeme tog sanjarenja utrošilo minutu ili dvije vremena kako bismo zamislili poslodavca koji stoji iza tog posla? 
 
S druge strane, čak i ako nismo time previše razbijali glavu, određene 'favorite' imamo. Bili mi toga svjesni ili ne.
 
I tu na scenu stupa Poslodavac prvog izbora, istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj, prema mišljenju javnosti! I svaki glas je bitan…
 
Riječ je o poslodavcima, odnosno tvrtkama kojih se istog trena sjetimo kada se suočimo s pitanjima poput „U kojoj tvrtki bi radio/radila da možeš birati?“, „Koja kompanija doista brine o svojim zaposlenicima?“ ili „U kojim firmama vlada pozitivna radna atmosfera?“.
 

Ispunjavanjem kratkog uptinika do vrijednih nagrada!

 
Prošlogodišnju listu najpoželjnijih poslodavac možeš vidjeti OVDJE, a sada je stigao čas za stvaranje novog poretka! 
 
Ispunjavanjem jednostavnog UPITNIKA, osim što ćeš dati važan doprinos stvaranju nove liste "Poslodavaca prvog izbora", sudjeluješ u uzbudljivoj nagradnoj igri i možeš osvojiti:
 
  • Voucher za putovanje po izboru u vrijednosti od 600€: S ovim vaučerom, otvaraju ti se vrata prema nezaboravnom putovanju i nekim novim, neistraženim destinacijama
  • SmartWatch Redmi Watch 2 Lite: Ovaj moderni gadget nije samo elegantan dodatak tvom stilu, već i moćan alat za praćenje vremena i postizanje zadanih ciljeva. 
  • PHILIPS bežične slušalice: Uživaj u svojoj omiljenoj glazbi uz savršen zvuk, bez ikakvih ograničenja ili zapetljanih kablova.
 

Tko je tvoj "Poslodavac iz snova"? Ispuni UPITNIK već danas i pomozite nam oblikovati budućnost rada u Hrvatskoj. Tvoj glas nije samo glas; to je korak prema stvaranju boljeg radnog svijeta.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.