Share
Tweet
Share
Send to friend

Milijunaš je u potrazi za asistentom koji će s njim putovati svijetom

Početna plaća je 35 tisuća eura.

Milijunaš je u potrazi za asistentom koji će s njim putovati svijetom

Milijunaš Matthew Lepre (31) traži asistenta ili asistenticu koji će putovati s njim po svijetu. Kako je naveo u oglasu, nudi plaću od 35.000 eura te korištenje njegovih skupocjenih automobila.

On se inače bavi e-trgovinom, a u slobodno vrijeme putuje svijetom. Lepre je svoje poslovno carstvo izgradio online poslovanjem i tečajevima poslovnog treninga, nakon što je s 23 godine napustio fakultet. Zbog potreba posla posjetio je 30 zemalja u posljednjih pet godina, piše 24 sata.

Prijaviti se mogu i osobe bez prethodnog iskustva u tom poslu, a natječaj je otvoren za sve one koji imaju važeću putovnicu, koji vole putovanja, pedantni su u svom poslu i mogu prekinuti vezu sa svojim svakodnevnim poslovima te uskočiti u avion i krenuti. 

Matthew je i prije četiri godine objavio otvoreni poziv za osobnog asistenta, a tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Posao je na kraju dobila bivša studentica mode. Iste je godine također pozvao osobnog fotografa da putuje s njim kako bi ga fotografirao za njegov Instagram, a nudio je plaću od 32.000 eura. 
Za posao se možete prijaviti putem njegove web stranice Ecom Warrior Academy. 

Izvor: 24 sata

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.