Share
Tweet
Share
Send to friend

Najbolje HR prakse: Svojom inovativnošću istaknuli su se Bruketa&Žinić&Grey, NIL i Atlantic Grupa

Nagrada za najbolje HR prakse priznanje je predanom i planskom radu tvrtki i organizacija, timovima i pojedincima koji su izvrsni u upravljanju ljudskim potencijalima

Najbolje HR prakse: Svojom inovativnošću istaknuli su se Bruketa&Žinić&Grey, NIL i Atlantic Grupa

Naša priča polako se primiče kraju te se opraštamo od 11. HR Days konferencije. Dvodnevno druženje ove godine okupilo je više od 600 HR profesionalaca iz Hrvatske, regije i svijeta koji su nam se još jednom pridružili u Rovinju. Uz predavanja iznimnih stranih i domaćih HR stručnjaka, debate o aktualnim temama te praktične radionice, ovogodišnja konferencija je ponudila i sadržaj bez kojeg ne može i ne smije proći niti jedna naša konferencija – dodjele nagrada najboljim HR praksama.

Ovo priznanje MojPosao dodjeljuje od 2010. godine, a u međuvremenu je kroz ruke našeg žirija prošlo nešto više od 280 praksi. Naš stručni žiri u kojem su se našli Vanda Lugarov, MojPosao; Barbara Periša, Zubak Grupa; Nataša Margetić Lukić, Poslovna inteligencija te Emira Duratbegović, AS Holding, imali su zadatak odabrati pet finalista. 

Prema njihovom sudu ovogodišnji finalisti su: NIL d.o.o., ATLANTIC GRUPA, DECODE, Bruketa&Žinić&Grey i Tisak plus d.o.o.

Publika daje odlučujući glas

Kako bismo žiriju pomogli u odabiru onih najboljih, svake godine ocjenjivačkom sudu pridružujemo dodatnog člana – našu publiku, odnosno sudionike konferencije. Uoči svečanosti dodjele nagrada, predstavnici HR odjela tvrtki koje su ušle u finale održali su kratke, desetominutne prezentacije, nakon čega je uslijedilo glasanje publike. Evo i konačnih rezultata:

Prvo mjesto osvojila je kompanija Bruketa&Žinić&Grey s projektom Biž&Bob. Drugo mjesto osvojila je tvrtka NIL d.o.o.  i to za projekt RESET: Why focus on people&culture pays off, dok je treće mjesto pripalo ATLANTIC GRUPI s projektom Dan vrijednosti 2022.

HR prakse vraćaju se i iduće godine, a mi se veselimo novim prijavama inovativnih projekata koji promiču ulogu HR-a u kompanijama i na taj način unaprjeđuju kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.