Share
Tweet
Share
Send to friend

Vaši zaposlenici su spremni pričati, no jeste li spremni čuti njihovu poruku?

Provedite Istraživanje zadovoljstva zaposlenika kako biste 'čuli' što vam vaši zaposlenici žele poručiti. Budućnost vašeg poslovanja možda ovisi o tome.

Vaši zaposlenici su spremni pričati, no jeste li spremni čuti njihovu poruku?

Priča seže godinama unatrag. U daleke, bajkovite šume, gdje su životinje uvijek imale mnogo toga za reći. Svaka šumska zajednica je imala svog mudrog savjetnika, jednu pticu koja je čula sve vijesti šume. No, jednog dana, sve je promijenilo kad su se ptice okupile i rekle: "Nije pravedno da uvijek mi jedine slušamo. Hoćemo da i drugi nas poslušaju!"

Nakon toga, uvidjevši da je odnos, iako koristan za samu šumu, doista bio nepravedan prema dijelu njenih žitelja, životinje su odlučile kako svačiji glas, neovisno o veličini i statusu životinje, mora biti saslušan. Tako je svaka  životinja konačno dobila svoj glas, a zajednica je postala mudrija i jača.

Današnji poslovni svijet možda nema šumske životinje (mada, ponekad djeluje drugačije) ali ima zaposlenike koji imaju svoje priče, snove i mišljenja. I baš kao što su šumske životinje shvatile važnost osluškivanja želja i stavova drugih, tako i poslodavci koji žele ostvariti uspjeh moraju uvidjeti važnost slušanja svojih zaposlenika.

Jer, vaši zaposlenici su spremni pričati, no jeste li ih vi spremni poslušati? I čuti?

'Razgovarajmo o tome'

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika je važan alat za svakog poslodavca koji istinski brine o svojim zaposlenicima i uspjehu svojeg poslovanja. To je kao čarobno ogledalo koje dubinski uranja u razmišljanja, stavove, zadovoljstvo i angažiranost radnika.

Ovo istraživanje ne samo da ukazuje na prepreke na vašem poslovnom putu, već i ističe pozitivne strane koje biste trebali očuvati i razvijati. Pritom nudi rješenja i smjernice za bolji put prema budućnosti.

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika možete provesti tijekom cijele godine i prilagoditi ga svojim potrebama i rasporedu. Upitnik se sastoji od 78 standardnih pitanja, ali možete dodati i specijalizirana pitanja koja su relevantna za vašu industriju i ciljeve.

No, tu nije kraj! Svaka tvrtka sudionica istraživanja zadovoljstva zaposlenika ima priliku ući u izbor za nagradu Najbolji Poslodavac - vrijedno priznanje koje se dodjeljuje najboljim domaćim poslodavcima od 2008. godine.

Provedite Istraživanje zadovoljstva zaposlenika i poslušajte što vaši zaposlenici imaju za reći.

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.