Share
Tweet
Share
Send to friend

Sličnosti i razlike tržišta rada u zemljama regije

Sudjelujte u Regionalnom istraživanju tržišta rada i otkrijte nam sličnosti i razlike tržišta u pet zemalja regije.

Sličnosti i razlike tržišta rada u zemljama regije

Portal MojPosao će i ove godine za vrijeme trajanja Regionalnog sajma poslova provesti istraživanje čiji je cilj utvrditi stanje na hrvatskom i regionalnom tržištu rada. Istraživanju se priključuju partnerski portali iz regije MojPosao.ba, Infostud.rs, Vrabotuvanje.com.mk te Deloglasnik.si.

Iako su prošlih godina na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, prošle je godine inflacija odradila svoje te je visina plaće postala najvažniji faktor prilikom odabira posla.

U odnosu na prethodnu godinu, sve veći značaj pridavali smo radnom vremenu, a nešto rjeđe fokus stavljamo na mogućnost učenja i napredovanja.

A kakva je situacija ove godine' Kakvi su trendovi i što možemo očekivati? 

Pomozite nam da zajedno otkrijemo što je to što vam je bitno kod biranja posla, odnosno što je najvažnije kako biste uopće dobili ili promijenili posao?  

Odgovore će ponuditi regionalno istraživanje tržišta rada. Za popunjavanje je potrebno svega nekoliko minuta, odgovori su anonimni, a rezultati se prikazuju samo na grupnoj razini.

Istraživanju pristupite putem linka!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.