Share
Tweet
Share
Send to friend

Zajedno kreirajmo listu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj

Sudjeluj u istraživanju Poslodavac prvog izbora i osvoji vrijedne nagrade.

Zajedno kreirajmo listu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj
Izbori su svuda oko nas.
 
Krenuvši od svakodnevnog odabira cipela ili tenisica koje ćemo obuti ili restorana u kojoj ćemo provesti večer u dobrom društvu. No, možda i najvažniji izbor koji će oblikovati našu budućnost je onaj koji se tiče naše karijere. Jer, postoji li veća odluka od one koja se odnosi na poslodavca kod kojeg ćemo provesti značajan dio svog radnog vijeka? 
 
Upravo zato, odluka o izboru poslodavca je jedan od najznačajnijih koraka u našem profesionalnom životu.
 
No, kako donijeti ispravnu odluku? Kako znati tko su najpoželjniji poslodavci, odnosno oni koji će nam omogućiti rast i razvoj? Upravo to pitanje postavlja se svakom pojedincu koji razmišlja o svojoj karijeri. Srećom, postoji način otkrivanja tko su najatraktivniji poslodavci u Hrvatskoj.
 
To je istraživanje Poslodavac prvog izbora.
 
Već petnaestak godina, portal MojPosao marljivo provodi istraživanje kojim se ispituje tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj prema mišljenju javnosti. Ovaj projekt ne bi bio moguć bez važnog doprinosa ljudi poput tebe.
 
Sudjelovanjem u istraživanju "Poslodavac Prvog Izbora" ne samo da ćeš dati važan doprinos kreiranju nove liste najatraktivnijih poslodavaca u Hrvatskoj, već ti se pruža prilika za osvajanje fantastičnih nagrada! Pogledaj što te sve očekuje:
 
  • Voucher za putovanje: Odmori i opusti se na nekom od prekrasnih odredišta uz vaučer vrijedan 600€.
  • SmartWatch Redmi Watch 2 Lite: Prati vrijeme, svoje aktivnosti, i još mnogo toga s ovim pametnim satom.
  • PHILIPS bežične slušalice: Uživaj u omiljenoj glazbi ili prati sastanke bezbrižno uz ove izvanredne bežične slušalice.
 

Pozivamo te da sudjeluješ u istraživanju i podijeliš svoje mišljenje. Tvoj glas je važan, a nagrade su sjajne! Ispuni upitnik već danas!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.