Share
Tweet
Share
Send to friend

Poslodavac prvog izbora: Otkrij nam svog poslodavca iz snova i osvoji atraktivne nagrade!

Pronalazak poslodavca s kojim se osjećamo zadovoljno i sretno nije uvijek lak zadatak. Takvi poslodavci su endemi na tržištu rada, a mi ih tražimo kroz istraživanje "Poslodavac prvog izbora."

Poslodavac prvog izbora: Otkrij nam svog poslodavca iz snova i osvoji atraktivne nagrade!
Još od 2006. godine, MojPosao provodi istraživanje Poslodavac prvog izbora kako bismo otkrili tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj. I ti možeš biti dio ove potrage!
 
Pozivamo te da sudjeluješ u istraživanju i ispuniš naš UPITNIK, jer tvoje mišljenje i iskustvo su ključni za stvaranje popisa najatraktivnijih poslodavaca u Hrvatskoj.
 
No, što dobivaš zauzvrat? Osim prilike da utječeš na konačnu listu najatraktivnijih poslodavaca, ulaziš u 'bubanj' nagradne igre. To znači da imaš priliku osvojiti vrijedne nagrade:
 
  • Voucher za putovanje po izboru u vrijednosti 600€: Zamisli se već sada kako istražuješ neki egzotični otok ili posjećuješ grad iz snova s ovim putnim voucherom. Tvoja avantura može postati stvarnost!
  • SmartWatch Redmi Watch 2 Lite: Ovaj pametni sat nije samo koristan za praćenje vremena, već i tvoje tjelesne aktivnosti. S njim ćeš uvijek biti u koraku s vremenom i svojim ciljevima za zdraviji život.
  • PHILIPS bežične slušalice: Uživaj u svojoj glazbi ili podcastima bez zapetljanih žica. Ove bežične slušalice pružit će ti kvalitetan zvuk i slobodu kretanja dok si na putu, vježbaš ili jednostavno opuštaš.
 

Tvoje iskustvo i tvoj glas su važni, stoga ne oklijevaj - ispuni UPITNIK i zajedno s nama kreiraj listu najpoželjnijih poslodavaca!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.